Világsztárral és vidéki programokkal is vár a Budapest Pride 2018-ban!


Világsztárral és vidéki programokkal is vár a Budapest Pride 2018-ban!

Kelt: 2018.06.06 kovacsad

Világsztárral és vidéki programokkal is vár a Budapest Pride 2018-ban! A Pride Fesztivál legnagyobb buliján a fellépők között Tolvai Reni, The Biebers és az Eurovision győztes Conchita Wurst mellett számos sztárt láthatunk majd, de lesz piknik, kiállítás, flash ob és könyvbeutató is.

Minden eddiginél színesebb programmal várja a közönséget egy hónapon át a Budapest Pride Fesztivál, ami idén kiterjesztette szárnyait és vidéki programokkal is várja a közönséget.


A programban a kereszténység is helyet kap Budapesten és Szegeden is, képviselik az aszexuálisokat is egy beszélgetésen, sport programok is lesznek és persze számos party is lesz.

A programból szemezve kiemelnénk az Én, Mis Mandarin könyvebemutatót, ami Tölgyesi Zoltán életét dolgozza fel. A könyv a Kossuth kiadó gondozásában a Pride Fesztivál programjában kerül bemutatásra.

A Klauzál13 kortárs könyvesbolt és galériában egy intim lenyomat kiállítás várja a közönséget. Davide Di Votti kiállítását Novák Angéla nyitja majd meg és a fesztivál ideje alatt folyamatosan megtekinthető lesz. Részletek itt!

Bár nem a program része, de kiemelnénk Alföldi Róbert új rendezését a Chicago musicalt az Átrium Színházban, amit június 23-tól láthatunk. Részletek és jegyek itt!

Debrecenben bowling, Szegeden beszélgetések, Pécsen flash mob, Miskolcon piknik is lesz. 

A budapesti Woman Pride július 6-án míg a Budapest Pride majd a Rainbow show a Budapest Parkban július 7-én kerül megrendezésre. A fellépők között Tolvai Reni, The Biebers és az Eurovisio győztes Conchita Wurst mellett számos fellépőt láthatunk majd. Jegyvásárlás itt!

Szintén a fesztivál alatt számos filmet is láthatunk majd a fesztiválhoz kötődően, többek között az igaz történetet feldolgozó Büszkeség és bányászélet című filmet is.

A teljes programot a budapestpride.hu oldalon megtaláljátok!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Az Őrült Nők Ketrece az Átriumban! Jegyek itt! Alföldi Róbert új rendezése!
Az Átrium Film-Színház és a Kultúrbrigád a közös produkciójában készülő, Harvey Fierstein – Jerry Herman: Az Őrült Nők Ketrece című zenés előadás rendezője Alföldi Róbert, a koreográfusa Gergye Krisztián lesz.
We Will Rock You Queen musical a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!
A Queen musical a We Will Rock You Egyházi Géza, Sári Évi, Szemenyei János, Veres Mónika, Balogh Anna és még sokan más jól ismert művész főszereplésével 2018 novemberétől Budapesten a Pesti Magyar Színházban lesz látható! Jegyek itt!
R-GO - Szikora Róbert koncert 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Jubileumi R-go és Szikora Róbert koncert 2018. december 18-án Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyvásárlás itt!
Mamma Mia turné 2018 - Helyszínek és jegyvásárlás itt!
A tervek szerint a Mamma Mia musical debreceni előadás után 2018-ban Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Zalaegerszegen, Békéscsabán és Szolnokon is felcsendülnek az ABBA együttes világslágerei a Madách Színház művészeinek előadásában.
Koncertek és rendezvények a 2018/2019-es évadban Budapesten a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
Ricky Martin, Il VOLO, José Carreras, Illuzionisták, Deák Bill Gyula, Radics Gigi, az István, a király, Demjén Ferencés számos más sztár koncertezik Budapesten és számtalan kiállítás, show, találkozó várja a közönséget az Arénában 2018-ban!
Ezket a sztárokat 1500 forintért nézheted meg az Arénában!
Ezket a sztárokat 1500 forintért nézheted meg az Arénában!
IL VOLO koncert Budapesten 2018-ban - Jegyek a magyarországi Aréna koncertre itt!
IL VOLO koncert 2018. december 10-én Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyek a magyarországi koncertre itt!
A Viszkis a Várkertmoziban! NYERJ 2 JEGYET!
várKERTmozi néven folytatódik a vetítés sorozat Budán a Várkert falai közt. Most a Viszkis című filmre nyerhetsz jegyeket, amit a Viszkis rablóról forgattak.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK