Világsztárral és vidéki programokkal is vár a Budapest Pride 2018-ban!

Kelt: 2018.06.06 kovacsad

Világsztárral és vidéki programokkal is vár a Budapest Pride 2018-ban! A Pride Fesztivál legnagyobb buliján a fellépők között Tolvai Reni, The Biebers és az Eurovision győztes Conchita Wurst mellett számos sztárt láthatunk majd, de lesz piknik, kiállítás, flash ob és könyvbeutató is.

Minden eddiginél színesebb programmal várja a közönséget egy hónapon át a Budapest Pride Fesztivál, ami idén kiterjesztette szárnyait és vidéki programokkal is várja a közönséget.


A programban a kereszténység is helyet kap Budapesten és Szegeden is, képviselik az aszexuálisokat is egy beszélgetésen, sport programok is lesznek és persze számos party is lesz.

A programból szemezve kiemelnénk az Én, Mis Mandarin könyvebemutatót, ami Tölgyesi Zoltán életét dolgozza fel. A könyv a Kossuth kiadó gondozásában a Pride Fesztivál programjában kerül bemutatásra.

A Klauzál13 kortárs könyvesbolt és galériában egy intim lenyomat kiállítás várja a közönséget. Davide Di Votti kiállítását Novák Angéla nyitja majd meg és a fesztivál ideje alatt folyamatosan megtekinthető lesz. Részletek itt!

Bár nem a program része, de kiemelnénk Alföldi Róbert új rendezését a Chicago musicalt az Átrium Színházban, amit június 23-tól láthatunk. Részletek és jegyek itt!

Debrecenben bowling, Szegeden beszélgetések, Pécsen flash mob, Miskolcon piknik is lesz. 

A budapesti Woman Pride július 6-án míg a Budapest Pride majd a Rainbow show a Budapest Parkban július 7-én kerül megrendezésre. A fellépők között Tolvai Reni, The Biebers és az Eurovisio győztes Conchita Wurst mellett számos fellépőt láthatunk majd. Jegyvásárlás itt!

Szintén a fesztivál alatt számos filmet is láthatunk majd a fesztiválhoz kötődően, többek között az igaz történetet feldolgozó Büszkeség és bányászélet című filmet is.

A teljes programot a budapestpride.hu oldalon megtaláljátok!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Az Őrült Nők Ketrece az Átriumban! Jegyek itt! Alföldi Róbert új rendezése!
Az Átrium Film-Színház és a Kultúrbrigád a közös produkciójában készülő, Harvey Fierstein – Jerry Herman: Az Őrült Nők Ketrece című zenés előadás rendezője Alföldi Róbert, a koreográfusa Gergye Krisztián lesz.
We Will Rock You Queen musical a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!
A Queen musical a We Will Rock You Egyházi Géza, Sári Évi, Szemenyei János, Veres Mónika és még sokan más jól ismert művész főszereplésével 2019-ben ismét Budapesten a Pesti Magyar Színházban lesz látható! Jegyek itt!
R-GO - Szikora Róbert koncert 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Jubileumi R-go és Szikora Róbert koncert 2018. december 18-án Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyvásárlás itt!
Mamma Mia turné 2018 - Helyszínek és jegyvásárlás itt!
A tervek szerint a Mamma Mia musical debreceni előadás után 2018-ban Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Zalaegerszegen, Békéscsabán és Szolnokon is felcsendülnek az ABBA együttes világslágerei a Madách Színház művészeinek előadásában.
1 napra INGYENES a Vasúttörténeti Park!
2019 júliusában 1 napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Ráadásul hétvégén. Érdemes hát ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába.
Egy néző okozott botrányt Alföldi Róbert jubileumi előadásán!
Az eseményt a színház biztonsági kamerája rögzítette is!
Kürtőskalács Fesztivál 2019
Idén is lesz Kürtőskalács Fesztivál, amit 2019. októberében tartanak a Városligetben.
várKERTmozi 2019 - Mozi a Várkertben 2019-ben! Jegyek és műsor itt!
várKERTmozi néven folytatódik a vetítés sorozat Budán a Várkert falai közt. A filmek listája és részletek itt! BUÉK, Apró mesék, Nyitva, Rossz versek és még sok más film vár.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK