200 forint lesz a belépő az Állatkertben a gyerekeknek!

Kelt: 2019.10.28 Kovács Gergely

200 forint lesz a belépő az Állatkertben a gyerekeknek! A Budapesti Állatkert a nyugdíjasoknak nyújtott 1500 forintos jegyek után most a gyerekeknek is kedveskedik pár napot.

Pár napja a Szépség és a Szörnyeteg Disney musicaről és a Kicsi Gesztenye Klub országos turnéról írtunk. Most pedig egy újabb izgalmas programot ajánlunk.

A Budapesti Állatkert a zsúfolt nyári hónapokat követően idén is lehetőséget biztosít arra, hogy nyugdíjas látogatói kissé nyugodtabb körülmények között, kedvezőbb áron tekinthessék meg a kert látványosságait.A 2019. október 1-től november 30-ig tartó Nyugdíjashónapok keretében 1500 forintért válthatnak belépőt mindazok, akik:
- nyugdíjas-igazolással rendelkeznek (kortól függetlenül),
- vagy betöltötték a 65 éves kort (nyugdíjas jogviszonytól függetlenül).

Azonban nem csak a nyugdíjasoknak van jó hírünk, hanem a GYEREKEKNEK IS!

Cikk ajánló:
Mancsr őrjárat LIVE országos turné! Részletek itt!


A Budapesti Állatkert az őszi szünetben kellemes és tartalmas kikapcsolódást kínál a gyermekes családok részére. Ráadásul, a 14 év alatti gyermekek csupán 200 Ft-os áron látogathatják az Állatkertet! Ha már az Állatkertbe látogatunk érdemes elnézni a Főváros Nagycirkusz új előadására is! Részletek itt!

A felnőtt jegy 3300Ft, a diák jegy pedig 2500Ft. Az Állatkert 9 órától várja az érdeklődőket 17:00-ig, hétvégén 17.30-ig. Kivéve november 1-től, amikor már 16:00-kor zárnak.

2019. október 23-tól november 3-ig ugyanis 200Ft lesz a jegy a 14 év alatti gyerekek számára.

Nézd meg a nyereményjátékainkat is a JÁTÉK menüpontban!

További érdekes és INGYENES programok is találhatóak a cikk alatt a kapcsolódó hírekben. Például Diótörő előadásról!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Diótörő a Budapesti Operettszínházban - Jegyek a 2019-es előadásokra itt!
A Budapesti Operettszínházban is látható lesz 2019-től a Diótörő. Csajkovszkíj legendás balettjét a Kossuth-díjas ifj. Harangozó Gyula fogja rendezni és koreografálni. Jegyek itt!
Az Operaház a Diótörő balettje 2019-ben az Erkel Színházban - Diótörő jegyek itt!
2019-ben az Operaház felújítása miatt új helyszínen lesz látható a Diótörő. A Diótörő balett november végétől hétköznap és hétvégén is látható lesz Budapesten az Erkel Színházban. A Diótörő téli előadásaira már elkezdték a jegyek értékesítését!
Vuk és Szaffi tűzfal Budapesten! Képek és cím itt!
A VIII.kerület 2 új falfestménnyel gazdagodott, ráadásul hatalmas méretben.
Elkészült az új OKJ lista és feltételrendszer! A 2020-as lista itt!
Szeptember 30-án a Magyar Közlönyben megjelent az Országos Képzési Jegyzék módosításáról szóló kormányrendelet a 2020. szeptember 1-jétől oktatható szakképesítések listájával. A választható szakmák száma jelentősen lecsökkent, de nem ez ...
Cesar Millan Budapestre jön 2019-ben - Jegyek a Cesar Millan Aréna showra itt!
Cesar Millan, a világhírű kutyapszichológus és motivációs szakember, szerte a világon milliók gondolkodásmódját és életét változtatta már meg televízióműsorai, könyvei, tanfolyamai és élő előadásai segítségével. 2019-ben egy teljesen ...
Operagála a Margitszigeten 2020-ban - Jegyek és fellépők itt!
A Margitszigeti Operagála 2020. július 3-án kerül megrendezésre.. Jegyek már kaphatóak!
Egész évben vár a Miniversum! Jegyek itt!
14 település, 600 épület, 1,3 km sínpálya, 100 folyamatosan mozgásban lévő vasúti szerelvény. Mini Budapest, Nyugati pályaudvar, éjszakai vonatok és sok érdekesség egyszerre. Jegyárak, jegyfoglalás, belépő.
Musical Gála 2019-ben a MÜPA-ban a Budapesti Operettszínház sztárjaival - Jegyek itt!
Musical Gálán 2019. november 16-án a MÜPA-ban a Budapesti Operettszínház sztárjaival. Fellép Dolhai Attila, Gubik Petra, Janza Kata, Kocsis Dénes, Polyák Lilla és Szabó P. Szilveszter. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK