Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

2900 forinttól kapható jegy Presser Gábor Aréna koncertjének főpróbájára - Jegyek itt!

2023.06.20 kovacsad

2900 forinttól kapható jegy Presser Gábor Aréna koncertjének főpróbájára - Jegyek itt!

Presser Gábor Még 1 című koncertjének FŐPRÓBÁJA 2023. szeptember 29-én a Budapest Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. A főpróbára jegyek már 2900 forinttól vásárolhatóak! 

Omega, Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, La Baletta, Gyöngyhajú lány, Locomotiv GT, Mikor elindul a vonat, A padlás, A szerelemnek múlnia kell, Nagy találkozás, Magyar Dal Napja, Vígszínház, Csak dalok… Csupán néhány cím és név a legendás zeneszerző-muzsikus szakmai életének állomásaiból, amelyek szélsőségeikben és üzenetükben is egy ritka színes egyéniséget határoznak meg. A 60-as évektől napjainkig generációk éneklik örökérvényű dalait, melyek széles repertoárja többek közt olyan előadóktól is közismert, mint Zorán, Katona Klári, Révész Sándor, Kovács Kati, Demjén Ferenc vagy Rúzsa Magdi.

Kitűntetéseit, zeneszakmai díjait egytől egyig édesanyjának adta, s bár a hazai popzene alapkőletételénél még nem volt jelen, máig tartó zenei kalandozásai az egyik legelismertebb Nagyágyúvá tették. A néha rendhagyó koncerthelyszínek jó ismerője idén októberben az Arénában mutatja meg közönségének, hogy a rock, a színház és az egyszemélyes koncertek hangulata hogyan is fér
el egy színpadon.

Presser Gábor vitathatatlanul kulturális életünk meghatározó alakja, a magyar zene élő legendája. 

Presser Gábor Még 1 című koncertjének FŐPRÓBÁJA 2023. szeptember 29-én a Budapest Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. A főpróbára jegyek már 2900 forinttól vásárolhatóak! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

További Presser Gáborral kapcsolatos rendezvények itt:

 

• Presser Gábor legújabb musicalje a Pinokkió a Vígszínházban debütál!
• Presser Gábor könyvéből készült az Egyedül nem megy a 6színben - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024