3 INGYENES online program a Madách Színháztól!

Kelt: 2021.04.08 Kovács Gergely

3 INGYENES online program a Madách Színháztól! Oroszlán Szonja, Tompos Kátya, Balla Eszter, Feke Pál, Nagy Sándor és Szemenyei János is látható lesz az online műsorban.

A Madách Színház színészeit a nyáron szabadtéri előadásban is láthatjuk. Többek között a Jézus Krisztus Szupersztár szabadtéri előadásában, amire már lehet jegyeket vásárolni. Részletek ide kattintva! Sőt talán már újra kinyithat a kőszínház is. A cikk alatti kapcsolódó hírekben számtalan más musical előadásról is olvashatsz.

A színház ajándékkal készül áprilisban a nézőinek. 3 online előadást láthatunk INGYEN!

A színház így ír erről:
"Ajándék előadásokkal köszönjük meg Önöknek, hogy hónapok óta hűséges nézői online színházunknak.

A SzínpadON projekt tavaly kora nyár óta „megy házhoz” nézőink otthonába. Az elmúlt majdnem egy évben számos sikeres előadást tartottunk a virtuális térben, köztük koncerteket, világhírű színdarabokat követhettek mindazok, akik csatlakoztak hozzánk színházi estéinken.

Úgy döntöttünk, hogy áprilisban a Pályacsúcs-beszélgetések három előadását INGYENESEN elérhetővé tesszük, a megtekintésükhöz csupán a megszokott jegyvásárlási folyamatban kell jegyet igényelniük.

Április 14-én Balla Esztert és Oroszlán Szonját Csepelyi Adrienn, a WMN újságírója beszélgetőtársaiként láthatják. A különleges tudakozóban Eszter és Szonja felidézi főiskolai élményeit, vizsgaelőadásukból egy duettet is előadnak, és tőlük még sosem hallott dalokkal is készültek.

Április 21-én a Feke Pállal és Nagy Sándorral készült Pályacsúcs előadást ismételjük meg. Partnerük Kadarkai Endre lesz, aki különlegesen őszinte vallomásra bírta rá a Madách Színház sztárjait.

Április 28-án a Pályacsúcs-sorozat első darabját láthatják Tompos Kátyával és Szemenyei Jánossal. Csepelyi Adrienn a két egykori osztálytárssal 20 évet repült vissza az időben, még korabeli felvételeket is láthatnak majd. Zenében sem lesz hiány a két fantasztikus hangú művész estjén.

Fogadják szeretettel ajándékunkat, tartsanak velünk a Pályacsúcs-estéken is!"

Részletek és INGYENES jegyigénylés ide kattintva!

A cikk alatti kapcsolódó hírekben számtalan más INGYENES programokról és musical előadásról is olvashatsz.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Jézus Krisztus Szupersztár 2021-ben a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2021 nyarán Szegeden a Dóm téren kerül bemutatásra a Szegedi Szabadtéri Játékok 2021-es műsorán. Mária Magdolnát Gallusz Nikolett, Júdást Serbán Attila, míg Pilátust Sasvári Sándor alakítja. Jézus szerepében Feke ...
Szabadtéren lesz látható A Pál utcai fiúk musical 2021-ben - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2021 júliusában szabadtéren lesz látható. Jegyek itt!
Mozart musical 2021-ben a Margitszigeten! Jegyek és infók itt!
Mozart musical 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A Veszprémi Petőfi Színház és a Margitszigeti Színház közös bemutatója 2021 nyarán a Margitszigeten!
INGYENES Virtuális Országház látogatás! Regisztráció itt!
Az Országház mellett a Szent Korona is látható lesz, sőt a a díszlépcsőházba, a kupolacsarnokba, valamint a képviselőházi társalgóba és ülésterembe is betekinthetünk.
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
X-faktor sztárral debütál a székelyföldi István, a király augusztus 20-án!
Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát.
Alex Pavesi: Nyolc nyomozó - OLVASS BELE!
A detektívtörténetek aranykorának idején Grant McAllister, a matematika professzora kidolgozza a bűnügyi rejtélyek matematikai szabályait, és hét saját maga által írt történettel illusztrálja elméletét. A fordulat csak ezután jön.
INGYENES stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island!
Ha elvesznél címmel debütál az új dal. Rendhagyó módon, egy nagyzenekaros élő stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK