A Trónok harca szereplőinek pszichopatológiája Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2020.02.05 kovacsad

A Trónok harca szereplőinek pszichopatológiája Budapesten - Jegyek itt! Szekeres Kristóf: Trónok harca szereplőinek pszichopatológiája 2020. február 28-án a Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpontban. Jegyek itt!

A világszerte ismert, és milliók által nézett Trónok harca című kultikus sorozat főszereplőin keresztül mutatja be a neves pszichológus, Szekeres Kristóf az akár napjaink társadalmára is jellemző személyiségzavarokat.

A különböző profilok feltárását és elemzését (mint például a pszichopata, az elkerülő, vagy a nárcisztikus személyiségzavar) a szakember az egyes karaktereken keresztül illusztrálja (Joffrey Baratheon, Cercei, Ramsay Bolton, Sansa Stark).

Nem szükséges a szereplők, vagy a történet ismerete, az idevágó filmrészletek segítségével a jelenetek azok számára is beszédesek lesznek, akik nincsenek otthon a sorozat világában.  

Szekeres Kristóf előadása a Trónok harca szereplőinek pszichopatológiája 2020. február 28-án a Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpontban kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Rendkívül izgalmas előadásra számíthatnak a kedves résztvevők, amely egy másik univerzum ablakán át nyújt betekintést a jelen korunkban is meglévő pszichológiai karakterekre , emellett megismerhetik ezeket az érdekes személyiségtípusokat és jellemzőiket.

 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

MozizTok 2020-ban Budapesten a Lurdy Moziban - Jegyek itt!
A MozizTokon 2020. február 29-én Budapesten a Lurdy Moziban több TikTok tartalomgyártóval is lesz lehetőség találkozni, akikkel már biztosan összefuthatsz: Bálint Tibike (@yeahitstibi), Bocsó Attila (proaltx), Bóna Bia (@bona_bia), Szender Milán ...
INGYENES kertmozi nyílik Budapesten!
Jurassic World, Baywatch, A Szépség és a Szörnyeteg, Másnaposok, és sok más vár ráadásul INGYEN. Vár a Budapest Garden Kertmozi.
Magyarország Tortája 2020 - Cukrászdák listája itt!
2020-ban a CURIOSITAS – Kíváncsiság lett Magyarország Tortája
Bereczki Zoltán koncert Budapesten a Városmajorban! NYERJ 2 JEGYET!
Szenvedély címmel ad koncertet 2020. augusztus 8-án Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon Bereczki Zoltán. Jegyek még kaphatók.
Magyarország Cukormentes Tortája 2020 - Cukrászdák listája itt!
A Szentivánéji Álom az idei országtorta hozzáadott cukor nélkül.
INGYEN lesz látható a Mamma Mia musical! Regisztráció itt!
INGYEN lesz látható a Mamma Mia musical!
Sétahajón, piacon és autóbusz-pályaudvaron lesz INGYENES orgona koncert!
Élvezd a különleges helyek mellett a templomok hűvösében a különleges INGYENES koncerteket.
Elkészült az Elisabeth musical napi szereposztása! Jegyek itt!
Íme a napi szereposztás. Elkészült a budapesti előadás napi szereposztása. A Margitszigeten 2 alkalommal lesz látható 2020 nyarán az Elisabeth musical. Sisi igaz története most musicalként kell életre.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK