A videó, amit mindenki megnéz a világon, aztán mindenki sír!

Kelt: 2014.04.17 Kovács Gergely

A videó, amit mindenki megnéz a világon, aztán mindenki sír! Talán nem véletlen, hogy szeptember óta 15 millió nézője volt és vagy százan töltötték már fel.

A videóban egy kisfiú gyógyszert lop a gyógyszertárból. A kisgyerek anyukája ugyanis beteg lett. Egy boltos segít neki és a többit talán a feliratok nélkül is érteni fogja mindenki. A történet 30 évvel később folytatódik...
 

LIKE, ha tetszett! Ajánlom a cikk alatti videókat is, hiszen számtalan érdekességet gyűjtöttünk össze!

 

 

Megosztás:



Kapcsolódó hírek:

Anyák napja 2014 - Anyák napi ajándék és program öteltek!
2014. május 4-én lesz Anyák napja. Ajándék ötlet gyűjteményünkben olyan programokat gyűjtöttünk össze, amivel nem csak az édesanyákat lepjük meg, hiszen a közös program a legcsodálatosabb ajándék.
Egy videó, amin mindenki elsírja magát! NE HAGYD KI!
Egy különleges felvétel terjed a neten. Lara Fabian J t aime azaz Szeretlek című slágertét a közönség énekelte el. A szerelmének szóló dalt az énekesnő nem tudta elkezdeni. Egyes hírek szerint meghalt autóbalesetben a szerelme, de erről is ...
Babakocsis átverés! Ezt nem bírod nevetés nélkül! Videó itt!
A Devil's Due című film készítői egy igazán kreatív reklámvideót csináltak. A szórakozás garantált. Egy babakocsi és egy ördög által megszállt kisbaba kellett csak hozzá, hogy jól megijedjenek New York lakói.
Egy videó amit minden fiatalnak látnia kell!
Az alkohol és az energiaital keverékének veszélyeit kevesen ismerik. Erről készített videót a Riport TV, amit most mi is megosztunk.
Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad!
Egy egyszerű kérdésre a felnőttek és a gyerekek fele is rossz választ ad. A témával már a TV is foglalkozott, hiszen egyszerű a kérdés.
A víz árával vetekszik a narancslé ára? Videó itt!
Az Európában elfogyasztott narancslé 80%-a Brazíliából származik, és az ital útja a fogyasztókig elégedetlenséggel és méltánytalansággal van kikövezve.
Személyiség teszt fákkal! Te milyen vagy?
9 fa és 1 válasz! Így jellemezhetnénk a neten terjedő új tesztet.
Marica grófnő a Budapesti Operettszínházban Bozsik Yvette rendezésében - Jegyek és szereplők itt!
2020 októberében mutatkozik be a Budapesti Operettszínházban Bozsik Yvette rendezésében a Marica grófnő. A főszerepekben többek között Dolhai Attila, Oszvald Marika, Homonnay Zsolt, Fischl Mónika, Szendy Szilvi, Faragó András, Szolnoki Tibor, Lévay ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNK



LEGOLVASOTTABB HÍREK