Egy videó amit minden fiatalnak látnia kell!

Kelt: 2012.03.10 Kovács Gergely

Egy videó amit minden fiatalnak látnia kell! Az alkohol és az energiaital keverékének veszélyeit kevesen ismerik. Erről készített videót a Riport TV, amit most mi is megosztunk.

Aki az üdítőital-piacot figyeli, két italfajta ütemes menetelését láthatja: az egyik az ásványvíz, a másik az energiaital. Előbbiből a magyar fogyasztó a nyolcvanas években még csak évi egy-másfél litert ivott átlagban, míg ez az érték ma már bőven a 120 liter fölött van. Utóbbi sikerét pedig jól mutatja, hogy az energiaital ma már üdítő-piac mintegy negyedét uralja.

A Riport TV videóanyagát ajánljuk minden energiaital és alkohol fogyasztó figyelmébe. A videó nem arról szól, hogy ne igyunk, hanem inkább azt mondja el, hogyan NE igyunk. Illetve sokkoló információkat tudhatunk meg az energiatalok és az alkohol keverékének veszélyeiről is.

A fiatalok teste nem tud ugyanúgy megbirkózni az alkohollal, mint a felnőtteké.

Az ivás ártalmasabb a tizenévesekre, mint a felnőttekre, mivel az agy serdülőkorban és fiatal felnőttkorban még fejlődésben van. E kritikus növekedési időszak alatt az ivás egész életre szóló kárt okozhat az agyműködésben, különösen az emlékezetben és a mozgáskoordinációban.

A kutatás szerint azok a fiatalok, akik 15 éves kor előtt kezdenek inni, négyszer akkora valószínűséggel válnak alkoholfüggővé, mint azok, akik 21 éves korukban isznak először.
Forrás: drugfreeworld.org

 

Ne legyél áldozat! A sexting, trollkodás és a Facebook veszélyei Magyarországon! Részletek itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Nyári programajánló! 2014
Érdekes, vicces, romantikus, különleges, interaktív és egyedi programokat is gyűjtöttünk. Koncertek, színházi előadások és számtalan program itt. Még az esős napokra is gondoltunk.
Elképesztő! Egy fa járgánnyal utazik a villamos síneken! Videó itt!
Egy pozsonyi srác a saját készítésű raklap járművével utazik a síneken Pozsony városában.
Egy videó amitől hallucinálsz! Ezt ne hagyd ki!
Csak tegnap került fel a Youtubera, de már most 300.000 nézője volt a pusztán 2 perces videónak, ami után garantáltan döbbenetes élményben lehet része a nézőnek!
Mamma Mia szeptembertől újra a Madáchban! Jegyek 2000 forinttól  itt!
Az ősz során Budapesten a BOK Csarnokban több ezer néző előtt lett volna látható a Mamma Mia! Ez az előadás elmard, helyette szeptembertől több mint 10 alkalommal lesz látható a Mamma Mia! a Madách Színházban.Az előadásokra akár már 2000 ...
Újra látogatható a Bodies kiállítás! Bodies 2.0. kiállítás KÉPEK és jegyek itt!
Újra látogatható az új Bodies kiállítás 2020 szeptemberétől Budapesten a Bálnában. A Bodies 2.0. A bennünk élő univerzum kiállítás 200 preparált szervet és egész testet mutat be. Külön térítés ellenében VR élmény is várja a látogatókat.
A Diótörő balett 2020-ban is látható az Operettszínházban - Jegyek itt!
A Budapesti Operettszínház 2020 december közepétől ismételten műsorra tűzi a múlt évben nagy sikerrel bemutatott Diótörő előadását. Jegyek itt!
INGYEN lesz látható Placido Domingo magyarországi koncertje!
INGYEN lesz látható Placido Domingo magyarországi koncertje!
Szilaj musical a budapesti Nemzeti Lovas Színházban - Jegyek itt!
A Szilaj musical 2020. szeptember 25-én lesz először látható Budapesten a Nemzeti Lovas Színházban Pintér Tibor rendezésében.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK