Egy videó amit minden fiatalnak látnia kell!

Kelt: 2012.03.10 Kovács Gergely

Egy videó amit minden fiatalnak látnia kell! Az alkohol és az energiaital keverékének veszélyeit kevesen ismerik. Erről készített videót a Riport TV, amit most mi is megosztunk.

Aki az üdítőital-piacot figyeli, két italfajta ütemes menetelését láthatja: az egyik az ásványvíz, a másik az energiaital. Előbbiből a magyar fogyasztó a nyolcvanas években még csak évi egy-másfél litert ivott átlagban, míg ez az érték ma már bőven a 120 liter fölött van. Utóbbi sikerét pedig jól mutatja, hogy az energiaital ma már üdítő-piac mintegy negyedét uralja.

A Riport TV videóanyagát ajánljuk minden energiaital és alkohol fogyasztó figyelmébe. A videó nem arról szól, hogy ne igyunk, hanem inkább azt mondja el, hogyan NE igyunk. Illetve sokkoló információkat tudhatunk meg az energiatalok és az alkohol keverékének veszélyeiről is.

A fiatalok teste nem tud ugyanúgy megbirkózni az alkohollal, mint a felnőtteké.

Az ivás ártalmasabb a tizenévesekre, mint a felnőttekre, mivel az agy serdülőkorban és fiatal felnőttkorban még fejlődésben van. E kritikus növekedési időszak alatt az ivás egész életre szóló kárt okozhat az agyműködésben, különösen az emlékezetben és a mozgáskoordinációban.

A kutatás szerint azok a fiatalok, akik 15 éves kor előtt kezdenek inni, négyszer akkora valószínűséggel válnak alkoholfüggővé, mint azok, akik 21 éves korukban isznak először.
Forrás: drugfreeworld.org

 

Ne legyél áldozat! A sexting, trollkodás és a Facebook veszélyei Magyarországon! Részletek itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Nyári programajánló! 2014
Érdekes, vicces, romantikus, különleges, interaktív és egyedi programokat is gyűjtöttünk. Koncertek, színházi előadások és számtalan program itt. Még az esős napokra is gondoltunk.
Elképesztő! Egy fa járgánnyal utazik a villamos síneken! Videó itt!
Egy pozsonyi srác a saját készítésű raklap járművével utazik a síneken Pozsony városában.
Egy videó amitől hallucinálsz! Ezt ne hagyd ki!
Csak tegnap került fel a Youtubera, de már most 300.000 nézője volt a pusztán 2 perces videónak, ami után garantáltan döbbenetes élményben lehet része a nézőnek!
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020-ban Tokajon a Fesztivál Katlanban - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020. augusztus 29-én Tokajon a Fesztiválkatlan színpadán lesz látható. Jegyvásárlás itt!
Bereczki Zoltán koncert Budapesten a Városmajorban! NYERJ 2 JEGYET!
Szenvedély címmel ad koncertet 2020. augusztus 8-án Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon Bereczki Zoltán. Jegyek még kaphatók.
INGYEN lesz látható a Mamma Mia musical! Regisztráció itt!
INGYEN lesz látható a Mamma Mia musical!
Nosztalgia HÉV és sok meglepetés a HÉV szülinapján!
Táblavásár, nosztalgia busz, arcfestés, Kolompos együttes, Dumaszínház és sok más vár a 133 éves HÉV szülinapon. INGYENES programokkal készülnek.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK