Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Abigél musical Sopronban az MKB Arénában!Jegyek itt!

2011.10.28 kovacsad

Abigél musical Sopronban az MKB Arénában!Jegyek itt!

Egy nagyszabású, új magyar musical soproni előadásával folytatódik a Budapesti Operettszínház és az MKB Musical Aréna évek óta tartó sikeres együttműködése. A Rómeó és Júlia, az Oltári srácok, a Szép nyári nap, az Elisabeth, a West Side Story és a Miss Saigon után egy újabb siker-produkció, a Szabó Magda azonos című regényéből készült Abigél tekinthető meg 2011. december 10., szombat délután és este. Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, Csonka András, Náray Erika...(teljes szereposztás és jegyek lentebb

Egy nagyszabású, új magyar musical soproni előadásával folytatódik a Budapesti Operettszínház és az MKB Musical Aréna évek óta tartó sikeres együttműködése. A Rómeó és Júlia, az Oltári srácok, a Szép nyári nap, az Elisabeth, a West Side Story és a Miss Saigon után egy újabb siker-produkció, a Szabó Magda azonos című regényéből készült Abigél tekinthető meg 2011. december 10., szombat délután és este.

Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

Abigél és Gina története minden formában népszerű. Siker volt – s a mai napig az – a regény. Ez lett 2007-ben A Nagy Könyv-versenyen a 12 legkedveltebb kötet egyike. Óriási siker volt a Zsurzs Éva rendezte, színészlegendákkal forgatott televíziós változat, mely a mai napig is állandó műsorszám a televíziók programján, és DVD-n is megjelent. S immár az Abigél színpadon, zenés változatban is hódít!

Sokan kérték a Kossuth-díjas írónő beleegyezését, hogy musicalt készíthessenek a történetből... Végül Somogyi Szilárd, a Jövőre, Veled, Itt!, az Oltári srácok, a Szerdán tavasz lesz és a Szép nyári nap alkotója kapta meg azt, aki korábban Szabó Magda Álarcosbálját álmodta zenés színpadra. Magda néni természetesen látta ezt az előadást, és nagyon boldog volt, hogy a musical műfajában is megjelenik. Igazán ez "törte meg a jeget", s kapta meg tőle az ifjú rendező a lehetőséget, és írta meg az Abigél című musical szövegkönyvét. Társa lett a munkában Kocsák Tibor zeneszerző és Miklós Tibor dalszövegíró, akik már korábban, a Rock Színház idején vittek sikerre zenés műként olyan irodalmi remekeket, mint a Légy jó mindhalálig vagy az Anna Karenina.

A Budapesti Operettszínházban immár több mint 3 éve telt házak előtt játszott, több száz előadást megélt musical új aspektusból közelít a csodálatos, szívet melengető, síros-nevetős történethez. Az egész Gina, a tizenéves gimnazista lány egy drámai pillanatban történő visszaemlékezése, életének egy meghatározó korszakának újraélése. A fordulatos regény lehetőséget ad egy eddig nem látott zenés színpadi adaptációra!

A látványos musicalben a Budapesti Operettszínház sztárjai lépnek színpadra, Ginaként Vágó Zsuzsi, mellette Mészáros Árpád Zsolt, Csonka András, Udvaros Dorottya / Siménfalvy Ágota, Pálfalvy Attila, Balikó Tamás, Nádasi Veronika, Szerényi László, Szendy Szilvi, Prescsák Zita, Peller Anna, Náray Erika, Felföldi Anikó, Nagy Anikó, Csuha Lajos, Kovács Zsuzsa, Dézsy Szabó Gábor, Papadimitriu Athina és Arányi Adrienn látható a szuper-produkcióban.

Az irodalmi remekmű zenés változata is kihagyhatatlan!

• 2012-ben érkezik Budapestre a Mary Poppins musical a Madách Színházba! ...
• Brasch Bence az Operettszínház Rómeó és Júlia musicaljében kapott ...
• Egy nyári éj mosolya - Musical premier a Centrál Színházban! Jegyek itt!
• Én, József Attila musical a Madách Színházban 2012-ben!!
• Jekyll és Hyde musical a Szegedi Szabadtéri Játékok 2012-es műsorában!
• Kapj el musical Békéscsabán! Jegyek már kaphatóak!
• Monte Cristo grófja musical Vastag Tamással Budapesten a RAM Colosseumban!
• Sister Act musical azaz Apáca show Bécsben! Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024