Addams Family musical 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2020.11.23 kovacsad

Addams Family musical 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! Az Addams Family musical Budapesten a Margitszigeten 2021-ben. Jegyek és szereplők itt!

Az Addams Family mindjárt 30 éve, hogy meghódította a világot és azóta a karakterük megjelent már sorozatban, játékban, sőt színpadi produkciókban is. A meghökkentő karakterek és a furcsa családi kapcsolatok, szokások komikus tálalásban hozhattak volna óriási bukást is, de a közönség imádta a furcsa családot.

Az Addams Family története így a színházakat is meghódította és 2021-ben az Addams Family musical a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon debütál majd. Az Addams Family szereposztásáról és a kreatív csapatról még semmit nem lehet tudn. A Vámpírok bálja musical a Shrek musical, az Apáca show vagy a Mamma Mia (amikről lentebb olvashattok a kapcsolódó cikkekben) sikerei azonban azt mutatjálk, hogy a magyar közönség szereti a filmvásznon már megismert történetek színpadi adaptációit.

Az Addams Family musical budapesti előadásaira jegyek hamarosan kaphatóak lesznek ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mozart musical 2021-ben a Margitszigeten! Jegyek és infók itt!
Mozart musical 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A Veszprémi Petőfi Színház és a Margitszigeti Színház közös bemutatója 2021 nyarán a Margitszigeten!
Apáca show musical 2021-ben Szegeden! Jegyek és szereposztás itt!
2021-ben a Szegedi Szabadtéri Játékok 2021-es programjában olyan sztárokkal látható a musical, mint Sári Évi, Feke Pál, Alföldi Róbert, Janza Kata és Csonka András.
Mamma Mia 2021-ben újra a Madáchban! Jegyek 2000 forinttól  itt!
2021 áprilisában több mint 10 alkalommal lesz látható a Mamma Mia! a Madách Színházban. Az előadásokra akár már 2000 forinttól kaphatóak a jegyek!
We Will Rock You musical 2021-ben a Bajai Szabadtérin - Jegyek a Queen musicalre itt!
A We will Rock You musical 2021. augusztus 13-14-én a Szentháromság téren felállításra kerülő Bajai Szabadtéri Színpadon lesz látható. A Queen musicalre jegyek itt!
Vámpírok bálja musical 2021-ben Budapesten a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!
Vámpírok bálja musical 2021-ben Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyek itt!
West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 13-tól lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Jegyvásárlás itt! Az előadás főszerepeiben Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és számos jól ismert művész lesz látható!
Sergei Polunin Budapesten a Margitszigeten - Jegyek a Raszputyin táncelőadásra itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusábn a Raszputyin című előadást hozza el a ...
3 INGYENES online program a Madách Színháztól!
Oroszlán Szonja, Tompos Kátya, Balla Eszter, Feke Pál, Nagy Sándor és Szemenyei János is látható lesz az online műsorban.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK