Vásáry André és Szentpéteri Csilla adventi jótékonysági koncert Debrecenben - Jegyek itt!

Kelt: 2014.12.02 kovacsad

Vásáry André és Szentpéteri Csilla adventi jótékonysági koncert Debrecenben - Jegyek itt! 2014. december 13-án Debrecenben a Kölcsey központban Adventi jótékonysági koncerttel várja a közönséget Vásáry André és Szentpéteri Csilla

2014. december 13-án Debrecenben a Kölcsey központban Adventi jótékonysági koncerttel várja a közönséget Vásáry André és Szentpéteri Csilla, akik egy igazán izgalmas párost alkotnak majd és garanciát jelentenek a minőségre. 

Jegyek a koncertre már kaphatóak!

A karácsony közeledtével az emberek is sokkal jobban figyelnek egymásra és szeretteikre is, de a hit is fontossá válik, Szentpéter Csilla és Vásáry André most másokra kíván figyelni és zenéjükkel szeretnék megajándékozni a közönséget, de a bevételt jótékonysági célra fordítják, méghozzá közösség alkotó jótékonyságra. A koncert bevételéből az Árpád téri templom felújításához szeretnének hozzájárulni.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Roby Lakatos - Bireli Lagrene és a Modern Art Orchestra koncertje a Mariottban - Jegyek itt!
Igazán exkluzív koncerteket is adnak a Mariott Hotelben 2014. november 1-én és 2-án adnak koncertet Roby Lakatos és Bireli Lagrene közreműködésével.
Harlem Gospel Choir & Modern Art Orchestra koncert Budapesten 2014-ben - Jegyek itt!
2014. december 18 és 18-án Budapesten ad koncertet a Harlem Gospel Choir a Ram Colosseumban és a Budapesti Kongresszusi Központban a Modern Art Orchestra kíséretében!
Cotton Club Singers koncert Debrecenben - Jegyek itt!
A csapat 5 évvel ezelőtt tartotta korszak záró búcsúkoncertjét, amely óta nem tartott önálló, nyilvánosan meghírdetett koncertet. Az idénre tervezett koncertsorozat során fellép a zenekar négy legmeghatározóbb énekese: Kozma Orsolya, Szűcs ...
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
X-faktor sztárral debütál a székelyföldi István, a király augusztus 20-án!
Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát.
Alex Pavesi: Nyolc nyomozó - OLVASS BELE!
A detektívtörténetek aranykorának idején Grant McAllister, a matematika professzora kidolgozza a bűnügyi rejtélyek matematikai szabályait, és hét saját maga által írt történettel illusztrálja elméletét. A fordulat csak ezután jön.
INGYENES stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island!
Ha elvesznél címmel debütál az új dal. Rendhagyó módon, egy nagyzenekaros élő stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island.
Női titkos ügynökről írt könyvet Pam Jenoff! Az Elvesztek Párizsban már kapható!
New York Times-bestseller! Megtörtént eseményeken alapuló történelmi regény a II. világháborúban tevékenykedő női titkos ügynökökről - egy sikerszerző tollából.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK