Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Alföldi Róbert exkluzív színpadi könyvbemutató - Jegyek itt!

2023.11.18 kovacsad

Alföldi Róbert exkluzív színpadi könyvbemutató - Jegyek itt!

Rajtam nem múlt – Egy élet története a színpadon Alföldi Róbert és Csáki Judit könyvbemutatója 2023. november 23-án az Átrium színpadán kerül megrendezére.

Alföldi Róbert évtizedek óta a magyar kulturális élet megkerülhetetlen alakja: színész, rendező, színházigazgató, „celeb” (bár ő tagadja), az egyik leghitelesebbnek tartott és töretlen népszerűségű magyar művész. Csáki Judit színházkritikus faggatja őt személyes és szakmai múltjáról és jelenéről, színészi és rendezői énjéről, műhelytitkokról, a kulturális környezetről és a világról, amelyben élünk.

A kötetben megszólalnak más szakemberek is: kritikusok és színházművészek idézik fel Alföldi eddigi pályáját. Az olvasó is felelevenítheti saját élményeit, és remélhetőleg néhány kérdésére is választ talál a kötetben.

Rajtam nem múlt – Egy élet története a színpadon Alföldi Róbert és Csáki Judit könyvbemutatója 2023. november 23-án az Átrium színpadán kerül megrendezésre.

Jegyvásárláshoz kattints ide! 

Az esemény után a szerzők dedikálnak.

Rendező: Sebestyén Aba
Dramaturg: Székely Csaba
Látvány: Horgas Péter

Közreműködik: Bánfalvi Eszter, Hevér Gábor

Játékunk nyertesei: Mocsáriné Árki Tímea, Csorba Mariann

A játékunkban most páros jegyet sorsolunk a koncertre.  A játékban 2 módon is lehet nyerni. Páros jegyet sorsolunk azon Facebook  követőink között, akik követik oldalunkat és a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Ki a kedvenc színészük?  Valamint azok között is sorsolunk páros jegyeket, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak. A játék november 21-ig tart.

A megosztásoknak is örülünk! :)
Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a kulturaonline.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg. A nyerteseket sosem értesítjük olyan hozzászólásban, ahol bármilyen LINKRE kell kattintani. 

 

 

• Alföldi Róbert rendezésében érkezik a 3tél a Radnóti Színházban - ...
• Alföldi Róbert főszereplésével debütál a Liliom a Budaörsi Latinovits ...
• Mefisztó az Átriumban Alföldi Róberttel - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024