Andrea Bocelli koncert a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!

Kelt: 2013.06.14 kovacsad

Andrea Bocelli koncert a Papp László Sportarénában! Jegyek itt! Andrea Bocelli; az olasz tenor, 2013. november 9-én a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik. Jegyek itt!

2013-ban az opera világ legjobbjai járnak Budapesten. A balett kedvelőit a Kijevi Balett, míg az opera kedvelőket Jose Carreras és Andrea Bocelli koncertje várja. Andrea Bocelli; az olasz tenor, 2013. november 9-én a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik. 

Jegyvásárláshoz kattintson ide!

A világhírű énekes Budapesten 80 tagú zenekar és 30 tagú kórus kíséretében ad koncertet, amelyen a klasszikus számok mellett legújabb, Passione című lemezéről is énekel - tájékoztatták az MTI-t hétfőn a szervezők.

Legnagyobb slágere a Con te partiro című szám, amelynek Sarah Brightmannel közösen énekelt angol verziója Time To Say Goodbye címmel számos lemezeladási rekordot megdöntött. Andrea Bocelli eddigi pályafutása során már 80 millió lemezt adott el. Ő az egyetlen olasz, aki popdalokat és operaáriákat tartalmazó lemezével valaha fel tudott kerülni az amerikai slágerlista második helyére.

2014-ben Andrea Bocelli koncertet ad Bécsben. Andrea Bocelli koncertjéről és a jegyinfókról ide kattintva olvashat bővebben!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

José Carreras koncert Budapesten 2013-ban a SYMA Csarnokban! Jegyek itt!
Jose Carreras Budapesten ad koncertet 2013. december 12-én. Az Exkluzív koncert részletei és jegyek lentebb! José Carreras koncertjére jegyek ide kattintva vásárolhatóak!
Kijevi Balett jegyek - 2014 országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
2014 telén ismét Magyarországon a Kijevi City Balett. Budapest, Salgótarján, Kaposvár, Pápa, Szombathely és Vác legnagyobb játszóhelyein lesz látható A hattyúk tava és a Diótörő balett.
Koncz Zsuzsa koncert az Arénában 2014-ben! Jegyvásárlás itt!
LEGENDÁS ÉLETMŰ - TIZEDSZER AZ ARÉNA SZÍNPADÁN! Koncz Zsuzsa koncert jegyek már kaphatóak! A 10. Jubileumi Nagykoncert egy örök élményt nyújt majd.
Disney on Ice 2013-ban Budapesten az Arénában! Jegyek itt!
Disney On Ice A fantázia birodalma jégshow 2013. december 13-15 között Budapesten a Papp László Sportarénában! Jegyinfók és jegyvásárlás lentebb!
Caramel Aréna koncert 2013-ban! Jegyvásárlás itt!
Jön a Jelenés koncert! A tavalyi adventi karácsony koncert után 2013-ban is koncertezik a Papp László Budapest Sportaréna színpadán Molnár Ferenc Caramel. A koncert Jelenés címmel kerül megrendezésre!
Kiev City Balett - Diótörő jegyek itt!
2013 decemberében országos turnéra érkezik hazánkba a Kiev City Balaett. A Kijevi Balett a Diótörő balettet és A hattyúk tava balettet hozza el Budapest, Szombathely, Keszthely, Salgótarján, Százhalombatta, Pápa, Kecskemét, Győr, Miskolc, Eger, ...
André Rieu koncert Budapesten 2014-ben a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
André Rieu koncert Budapesten a Papp László Sportarénában 2014 május 31-én! Jegyek itt!
Mága Zoltán Újévi Koncert 2014-ben is! Jegyek itt!
2014. január 1-én folytatódhat a hagyomány, amelynek keretein belül Mága Zoltán és sztárvendégei újévi koncerttel köszöntik a magyar és nemzetközi közönséget!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK