Anyák napja 2016 - Anyák napi ajándék és program öteltek!

Kelt: 2016.04.28 Kovács Gergely

Anyák napja 2016 - Anyák napi ajándék és program öteltek! 2016. május 1-én lesz Anyák napja. Ajándék ötlet gyűjteményünkben olyan programokat gyűjtöttünk össze, amivel nem csak az édesanyákat lepjük meg, hiszen a közös program a legcsodálatosabb ajándék.

A klasszikus ajándék a virág!
A virágnak, mindig és mindenhol örül mindenki. Azonban mi kerestünk pár kreatív ajándékot is. A közös idő minden szülő számára öröm. Így a legnagyobb ajándék, amit adhatunk, hogy vele töltjük a szabad időnket.

Konzc Zsuzsa koncert
A Mama kérlek meséld el nekem című dalt senkinek nem kell már bemutatnunk. Koncz Zsuzsa Anyák napi koncertjeire is lehet még jegyet vásárolni. Debrecen, Szeged, Székesfehérvár és Szolnok ad otthont a koncertnek. Jegyvásárlás és részletek itt!

Nosztalgia füzet
Egyszerű és kedves ajándék lehet a Nosztalgia délután. Ennek részeként gyűjtsünk össze pár történtet, amit közösen éltünk át. Ezeket meséljük el és biztos, hogy a szüleink is mesélnek majd hozzá. Ez a program a gyerekeknek is érdekes lehet. Érdemes a történeteket egy füzetbe írni, így később is elolvashatjuk őket.


Az ágymozi biztos óriási élmény lehet mindenkinek. Főleg, hogy a mozi mellett számtalan más program lehetőség is van a környéken, amivel eltölthetjük az időt a mozi előtt vagy után. A mozi címe, jegyárak, online jegyvásárlás és további információk ide kattintva!

Csokoládé Múzeum
A csoki múzeum egész évben várja a látogatókat. A múzeumban természetesen csoki kóstolásra is van lehetőség. Jegyek és részeletek itt!

Színházjegy akár már 300 forintért
Sokan azt gondolnák, hogy drága dolog a színház, pedig már 300 forintért színházazhtunk, ráadásul már otthon kinyomtathatjuk jegyeinket! Erről bővebben olvashatnak itt! 

Bűvész színház
Egy varázslatos ajándék, hogy elvarázsolod a szerelmed vele. Persze reméljük, hogy nem igazándiból lesz elvarázsolva. Jegyek és részeletek itt!

Láthatatlan vacsora
Ha különleges ajándékot szeretnétek, akkor a Láthatatlan kiállítás is különleges csemege lehet. Főleg ha esetleg egy Láthatatlan vacsora jegy vásárlásával egészíted ki. Igazán felejthetetlen élmény.

Kirándulás
Anyák napján akár egy hajókázással összekötött útra is elmehettek, mitöbb akár vacsorázhattok is a hajón.  Jegyek a sétahajózásra és a vacsorás hajózásra itt!

Cirkusz
Szintén fantasztikus családi szórakozást ígér a Fővárosi Nagycirkusz vizicrkuszi előadása az Atlantisz gyermekei. Jegyek a vizi cirkuszi showra itt! A látványos nemzetközi produkciók szerelmeseinek ajánljuk a Budapestre látogató kosárlabda cirkusz a Harlem Globetrotters budapesti előadását. Jegyek itt!


Az ajánló után folytatódik a lista!


Dumaszínház

Egy jó Dumaszínházazáshoz mit szólnátok? A Dumaszínház ismert művészei -Kőhalmi Zoltán, Aranyosi Péter, Kovács András Péter, Kiss Ádám és még sorolhatnánk a neveket- várják egész évben a nézőket. Van lehetőség vacsorázni is az est után. Így egy vacsorával zárhatjátok a vicces estét. Jegyek már 1500 forinttól itt!

Fényképek nézegetése
A régi fényképeket is érdemes elővenni. Sőt esetleg meglepni a szülőket egy fotóalbummal, amiben elfelejtett képeket gyűjtünk össze. A régi képek jó érzéssel töltenek el mindnekit. Lehet közben nosztalgiázni és jókat nevetni. Igazi családi program. S ha szeretnétek új emlékeket, s szeretnétek megmutatni édesanyátoknak, hogy milyen szép is, akkor vigyétek el egy professzionális fotózásra.

A Helomelo.hu családi és egyén stúdió és kültéri fotózás esetén is alkalmas lehet, sőt akár profi sminkest is kérhettek, ha igazán szépek akartok lenni. Legyél büszke Anyukádra és magadra és örökítsed meg közös perceiteket egy profi fotóstúdióban. A Helomelo oldalán akár kedvezményes fotózást is nyerhetsz. A játékért kattints a képre!
A Papp László Budapest Sportaréna is számtalan koncertel várja az évben a látogatókat. Ezek bármelyike jó ajándék lehet. Az idei év programjairól készült lista ide kattintva található.

Az Arénában koncertezik például Havasi Balázs is, akinek a Tavaszi szél című népdallal készült feldolgozása pár hónapja az internet egyik nagy sztárja volt. Tavalyi dupla teltházas koncertje után, idén újra koncertezik majd. Részletek itt!


Hamarosan itt a Gyereknap! Ha a Gyereknapi program ajánlónkról nem szeretnél lemaradni, akkor csatlakozz a facebook oldalunkhoz!

Egy kis bónusz meglepetés, hogy hamarosan jön a Fagylalt nap! Ezen a napon féláron lehet fagyizni! Részletek a cikk alatti kapcsolódó hírekben!
A cikk fotója: amalon.hu

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Fagylalt napja 2016! A fagyi nap alatt féláron van a fagyi! Helyszínek itt!
A magyar kézműves fagylalt napja 2016. május 8. Ezen a napon féláron lehet fagylaltozni a résztvevő fagyizókban. A fagyi napja idén sem marad el.
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020-ban Magyarországon. Jegyek és helyszínek itt! A turné Győr, Debrecen, Szeged, Budapest, Tataványa, Békéscsaba és számos városvan látható lesz
Kóstolj INGYEN szaloncukrokat! Szaloncukor kóstolókat keresnek!
Az ország legjobb szaloncukor tesztelőit keresik! Jelentkezz!
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán koncerteje 2020. október 29-én Budapesten a Klauzál Gábor Kulturális Központban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical Budapesten - Jegyek 1000 forinttól!
A Pál utcaiak 2020. október 16-án lesz látható Budpesten a Klebesberg Kulturkúriában. Jegyek itt!
Neoton koncert 2020-ban Tokajban - Jegyek 1000 forintért kaphatóak itt!
A Neoton Família Sztárjainak fantasztikus koncertje 2020. október 3-án a Tokaj Fesztiválkatlanban 1000 forintért lesz megtekinthető! Jegyek itt!
Találkozz Gabriela Spanic-kal a Játékszín beszélgetős műsorán - Jegyek itt!
Magyarországon színházban először a Játékszínben látható, október 3-án 15 órától, egy közel másfél órás színpadi beszélgetés alanyaként Gaby Spanic a Paula és Paulina és még számos telenovella sztárja. Jegyek it!
Punnany Massif koncert 2020-ban a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek 1000 forintért itt!
A Tokaj-hegyaljai Szüreti másNapok 2020 rendezvény egyik kiemelt eseménye a Punnany Massif zenekar koncertje október 2-án a Tokaj Fesztiválkatlanban. Az ültetett koncertre helyreszóló jegyeket vásárolhatunk egyésgesen 1000 forintért! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK