Bud Spencer filmjeinek zenéivel érkezik Guido & Maurizio de Angelis koncertje 2019-ben Budapestre!

Kelt: 2018.11.05 kovacsad

Bud Spencer filmjeinek zenéivel érkezik Guido & Maurizio de Angelis koncertje 2019-ben Budapestre! A legtöbb Bud Spencer és Terence Hill filmek zenéit Guido & Maurizio de Angelis írta. Az olasz zeneszerző és előadóművész testvérpár 2019. február 16-án ad koncertet a legismertebb filmzenéiből Budapesten a Papp László Sportarénában. Az este különlegessége a koncert két sztárvendége, Terence Hill és Kabir Bedi!

A legtöbb Bud Spencer és Terence Hill filmek zenéit Guido & Maurizio de Angelis írta.  Az olasz zeneszerző és előadóművész testvérpár 2019. február 16-án ad koncertet a legismertebb filmzenéiből Budapesten a Papp László Sportarénában. Az este különlegessége a koncert két sztárvendége, Terence Hill és Kabir Bedi!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Ők írták és adták elő. Olyan ikonikus dalok kötődnek hozzájuk mint a Különben dühbe jövünk, Az ördög jobb és balkeze, Vigyázat, vadnyugat, Az angyalok is esznek babot, Mindent bele, fiúk,  Piedone a zsaru - Fordítsd oda a másik orcád is, Piedone Hongkongban , A zsoldoskatona, Charleston, Piedone Afrikában, Akit Bulldózernek hívtak, És megint dühbe jövünk, Piedone Egyiptomban  és a Big Man TV sorozat)

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK