Budavári Palotakoncert 2015-ben a Budai Várban - Jegyek és fellépők itt!

Kelt: 2015.05.27 kovacsad

Budavári Palotakoncert 2015-ben a Budai Várban - Jegyek és fellépők itt! 2015. augusztus 7-8-án egy igazi Operett fesztivál várja mindkét alkalommal a közönséget. Az ízig vérig magyaros, pörgős operett showra az Operettszínház legjobbjait invitálták meg, hogy a legismertebb operettekből adjanak ízelítőt a közönségnek.

A Budapesti Operettszínház sztárjai évek óta óriási sikert aratnak nyaranta a Budai Vár Oroszlános Udvarában, ahol immár többedik alkalommal lépnek színpadra a Budavári Palotakoncerten. A Budavári Palotakoncert 2015-ben ismét megrendezésre kerül Budán.

2015. augusztus 7-8-án egy igazi Operett fesztivál várja mindkét alkalommal a közönséget. Az ízig vérig magyaros, pörgős operett showra az Operettszínház legjobbjait invitálták meg, hogy a legismertebb operettekből adjanak ízelítőt a közönségnek.

A Budavári Palotakoncerten 2015-ben színpadra lép Fischl Mónika, Frankó Tünde, Boncsér Gergely, Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Dancs Annamari, Oszvald Marika, Vágó Zsuzsi, Kerényi Miklós Máté, Peller Károly, Gömöri András Máté és Laki Péter.

A Palotakoncertre már elkezdték a jegyek rétékesítését! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A műsor látványvilágát pirotechnikai és mozgóképes elemek teszik még egyedibbé, a szuperprodukcióra magas színvonalú színpad-, hang- és fénytechnikával készülnek a rendezők.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Hair musical 2015-ben! Jegyek itt!
Szabó Kimmel Tamás, Lábodi Ádám, Radnay Csilla, Lovas Rozi, Fromán Bálint, Nagy Dániel Viktor, Mátyássy Bence és még sokan mások láthatóak lesznek 2015 júniusától a legendás musicalben.
A nyomorultak musical szegedi szereposztása! Jegyek itt!
Vágó Bernadett, Vikidál Gyula, Solti Ádám és még sokan mások láthatók voltak a szegedi Nyomorultak musical előadásban, s hamarosan a 2016-os szereposztás is kiderül.
Miller Zoltán koncert 2015-ben a Margitszigeteten - Jegyek itt!
2015. augusztus 30-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Miller Zoltán koncert lesz.
Andrea Bocelli koncert 2015-ben! Jegyek, jegyárak itt!
Andrea Bocelli két év után ősszel ismét visszatér Magyarországra, a világhírű tenor 2015. november 22-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán ad koncertet.
2CELLOS koncert Budapesten! Jegyek itt!
A világhírű horvát-szlovén cselló páros azaz a 2Cellos 2015. október 10-én az Arénában. A budapesti Papp László Sportaréna ad otthont a koncertnek. Jegyek már kaphatók!
HAVASI Symphonic Aréna Show koncert 2015-ben! Jegyek itt!
2015. december 5-én újra dupla koncert várja a nézőket a Papp László Budapest Sportaréna színpadán. Havasi Balázs Harmadik felvonás az Arénában! Jegyárak, gyerek jegyek, elővásárlási kedvezmény és információk itt!
Fame musical az Operettszínházban - Jegyvásárlás itt!
Kerényi Miklós Máté, Szabó Dávid és Vágó Zsuzsi, Szulák Andrea és Nádasi Veronika, Gubik Petra, Muri Enikő, Veréb Tamás, Kocsis Dénes, Németh Kristóf és Vasvári Csaba főszereplésével mutatják be az Operettszínházban a Fame musical.t
Tokaji aszú operett Tokajban! Jegyek itt!
A Tokaji Fesztiválkatlan 2015 programjában lesz látható 2015. június 6-án a Tokaji Aszú operett a Veszprémi Petőfi Színház előadásában.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK