Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Csillag az Égen - Bagossy dalok népzenei hangszerelésben az Erkel Színházban - Jegyek itt!

2024.05.12 kovacsad

Csillag az Égen - Bagossy dalok népzenei hangszerelésben az Erkel Színházban - Jegyek itt!

Csillag az Égen - Bagossy dalok népzenei hangszerelésben táncképekkel 2024. október 11-12-13-án Budapesten az Erkel Színházban.

Számos izgalmas produkciót láthattunk már színpadon, de a garantált siker a jól ismert dalokra épített produkcióknál mindig sikert jelent. Ezt a receptet követi egy új előadás is.

Csillag az Égen címmel a Bagossy Brothers Company dalok népzenei hangszerelésben, táncképekkel szólalnak meg az Erkel Színházban 2024. október 11-12-13-án. A produkcióról így írnak a szervezők:

"Kedves Közönségünk!

Lassan egy éve dolgozunk ezen a csodálatos projekten és most eljött az idő, hogy megmutassuk nektek is. Az első szikrát néhány éve, a Szimfonik műsorunkban a Harmonikás átirata adta (Hegedűs néven), ami annak a műsornak mindig a csúcspontja volt. Közben szép lassan rájöttünk arra is, hogy a koncertek utáni backstage mulatozások, vagy közös, családi bulik alkalmával többször kerül elő a hegedű, mint a Bluetooth hangszóró és innen kezdve már egyenes út vezetett oda, hogy ebből nektek is megmutassunk valamit. Hűek maradtunk önmagunkhoz, így nem a könnyebb utat választottuk, hanem természetesen a sokkal nehezebbet. Így egy 5 népzenésszel (a Cika zenekar és barátai) felbővített 10 tagú Bagossy Brothers Comapnyt láthattok végig, akikkel közösen pedig egy komplett koncertműsort gyúrtunk át népzenébe. A koncert ráadásul nem csak egy sima koncert, hanem a dalokat összerendeztük egy dramaturgiai ív mentén, így egy történetet mesélnek el, melynek megértésében mintegy húsz néptáncos segít. A táncosok professzionális koreográfiáit Berecz István táncos, a Fonó Budai Zeneház népzenei igazgatója, Örökös Aranysarkantyús táncos, a "Fölszállott a páva" 1. évadának győztese alkotja meg. Bővebb információk és meglepetések mellett hamarosan elkezdünk megmutatni néhány újjászületett dalt is!"

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Akik a Bagossy Brothers Companyt szeretik azoknak itt a helyük. A nyári turnéjukról lentebb olvashattok.

• Bagossy Brothers Company koncert 2024 - Jegyek itt!
• Rúzsa Magdi koncert 2024 - Jegyek itt!
• ValMar koncert 2024-ben - Jegyek és helyszínek itt!
• Vámpírok bálja musical 2024-ben az Erkel Színházban - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024