Dreher Sörutazás a Sörmúzeumban!

Kelt: 2013.10.12 Kovács Gergely

Dreher Sörutazás a Sörmúzeumban! Sörutazás a Dreher Sörmúzeumba! Egy különleges élmény minden sör kedvelőnek.

Dreher Sörgyárak Zrt. által szervezett Dreher Sörutazás program keretében a látogatók megismerhetik, milyen utat jár be kedvenc nedűjük, míg az alapanyagokból a söröskorsóban gyöngyöző itallá válik.
A Sörutazás a Dreher Sörmúzeumban indul, ahol a kiállítás a céhes időktől kezdve mutatja be, hogyan alakult ki és fejlődött az ipari serfőzés Magyarországon.

A látogatók megszagolhatják és megízlelhetik az alapanyagokat (pilzeni és festő maláta, komlópellet). Közép-Európa legszebb főzőházában megismerhetik a sörfőzés folyamatát, ahol a Zsolnay eozin mázas csempékkel díszített, közel 100 éves falak között, az eredeti állapotban helyreállított, csodálatos rézüstökben készítik ma is a főzőmesterek a nemes nedűt.

Tradicionális technológiát őriznek a hatalmas, nyitott erjesztőkádak és a pincék, de a csomagolás már a világszínvonalú, modern palackozó és doboztöltő gépsorokkal történik. Mivel a sör útja a söröspohárban ér véget, a látogatók természetesen a sörgyár márkáiból ízelítőt is kapnak. A gyár egyes telephelyei között a közlekedést (megfelelő időjárás esetén) egy hangulatos kisvonat is segíti.

A programon kizárólag 18 éven felüliek vehetnek részt.
Részvételi díj: 1300 Ft/fő
Nyugdíjas és diák belépőjegy: 1000 Ft/fő
Csoportos kedvezmény (minimum 10 fő együttes bejelentkezése esetén): 1000 Ft/fő
(Fizetés kizárólag készpénzben a helyszínen.)
A program hossza kb. 1,5 - 2 óra
Cím: Budapest, X. kerület, Jászberényi út 7-11.

Fontos: A túrákat előzetes bejelentkezés és minimum 12 fő jelentkezése után tudják a szervezők elindítani, így mindenképpen győződjön meg róla, hogy regisztrációját e-mailben visszaigazolták!
Időpontok és további részletek itt!

Nézze meg kapcsolódó cikkeinket is, hiszen hasonló érdekességeket gyűjtöttünk össze!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Pálinka kóstoló Budapesten!
A Rákóczi Fejedelmi Pálinka Udvarház Pálinkaportya programjaiban Kuruc program és fejedelmi program szerepel. Magunk csapolhatunk pálinkát és még pálinkás csokit is kóstolhatunk. Számtalan program várja az érdeklődőket.
Pálinkamúzeum nyílt Visegrádon
A pálinkafőzés, illetve a pálinka történetével ismerkedhetnek meg a látogatók a visegrádi Rév utcában megnyílt pálinkamúzeumban, ahol akár a "zugfőzés" is kipróbálható, sőt, egyedi címke sajátkezű gyártására is van mód.
I. Sörpingpong Fesztivál Budapesten!
2013. július 19-én és 20-án lesz a különleges fesztivál, aminek a sörpingpong lesz az apropója. A részletes program elkészült. Az esemény része a Nemzeti Sörpingpong Liga is.
Csokoládé Múzeum és Kiállítás Budapesten! Jegyek itt a csoki kóstolásra!
Csokoládé kóstolás, túrák és különlegességek várják Budapesten a Csokoládé Múzeum látogatóit. Igazán jó ajándék mindenkinek. Vegye meg most a belépőjét!
A Goldengate-Erotika Galéria és Kiállítás kortárs képzőművészek, és erotikát kedvelő lelkes civilek összefogásával valósulhatott meg.
INGYENES lesz egy napra a Jégfolyosó Budapesten! Részletek itt!
INGYENES lesz egy napra a Jégfolyosó Budapesten! Részletek itt!
Ingyenes planetárium Budapesten! Csak 2 napig!
Az Utazó Planetárium kupolája alatt ismét megelevenedik a kozmosz titokzatos világa.
Jégfolyosó 2019-ben is Budapesten Jégparkban! Jegyárak és részletek itt!
Budapesten nyílik meg az ország első jégfolyosója! Jegyárak és infók itt! A csepeli jégpark idén is várja az érdeklődőket.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK