EDDA Művek 40 éves jubileumi koncert Budapesten és Debrecenben - Jegyek itt!

Kelt: 2014.10.31 kovacsad

EDDA Művek 40 éves jubileumi koncert Budapesten és Debrecenben - Jegyek itt! A 2015-ös budapesti arénakoncertet egy debreceni koncert előzi meg. Az EDDA művek 40 éves jubileumi koncert 2014. december 28-án Debrecenben a Lovardában kerül megrendezésre.

A 40 év alatt több mint 30 lemezt készítettek és ebből nem egy platina és aranylemez lett. A 30 éves jubileumuk is óriási koncerttel ünnepelték és 10 évvel később úgy tűnik a lendület mégg mindig nem hagyott alább. 

Az Edda Művek tagjai – Pataky Attila, Gömöry Zsolt, Alapi István, Kicska László és Hetényi Zoltán- már most lelkesen tervezik a tőlük még soha nem látott fergeteges show-t, amelyet minden jelenlévő számára szeretnének emlékezetessé tenni.

2015. április 11-én Budapesten az Arénában ad koncert az EDDA művek 40 év rock címmel. A Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő 2015-ös EDDA koncertről maga a csapat adott hírt a Facebook oldalán. A 40 éves jubileumi nagykoncertre már elkezdték értékesíteni a jegyeket.  Részletek lentebb a kapcsolódó cikkekben.

A budapesti arénakoncertet egy debreceni koncert előzi meg. Az EDDA művek 40 éves jubileumi koncert 2014. december 28-án Debrecenben a Lovardában kerül megrendezésre. 

A debreceni koncertre már árulják a jegyeket! Jegyvásárlás itt!

A jubileumi koncerten a legismertebb slágerek mellett számos meglepetéssel is várják a rajongókat!

 

  

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

EDDA koncert a Papp László SportArénában 2015-ben - jegyek és infók itt!
A Papp László Sportarénában lép fel 2015-ben az EDDA. A budapesti Aréna koncertre hamarosan megkezdik a jegyértékesítést,
EDDA musical jegyek!
Már árulják a jegyeket az új magyar musicalre, ami az EDDA Művek dalaiből készül. A musical szereposztás terén is tartogat meglepetéseket. A KÖR címet viselő musical a RAM Colosseumban lesz elsőként látható. A premier május 17-én lesz.
ILLÉS koncert a Debreceni Főnix Arénában! Jegyek itt!
2014. december 21-én Debrecen ad otthont az ILLÉS ZENEKAR koncertjének. A debreceni koncert az Főnix Csarnok színpadán lesz majd.
Vásáry André és Szentpéteri Csilla adventi jótékonysági koncert Debrecenben - Jegyek itt!
2014. december 13-án Debrecenben a Kölcsey központban Adventi jótékonysági koncerttel várja a közönséget Vásáry André és Szentpéteri Csilla
Fenyő Ünnep 2015 - Jegyek itt!
2015. december 29-én a Papp László Budapest Sportaréna ad majd otthon Fenyő Miklós ünnepi Aréna koncertjének.
Magna Cum Laude Aréna koncert 2019-ben - Jegyek itt!
2019. február 15-én hatalmas koncertre készül a Magna Cum Laude a Papp László Sportarénában. A koncert után egy különleges találkozóra hívnak benneteket az együttes tagjai.
ABBA THE SHOW jegyek! Budapest, Győr, Szeged
2014-ben újra Budapesten az ABBA - THE SHOW. 2014. december 27-én a SYMA Csarnok ad otthont az ABBA THE SHOW koncertjének. Újra Budapesten a látványos show. A budapesti koncert után Győr és Szeged következik.
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. július 18-án kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK