Ennio Morricone filmzene koncert 2014-ben az Arénában! Jegyvásárlás és videó itt!

Kelt: 2013.11.01 Kovács Gergely

Ennio Morricone filmzene koncert 2014-ben az Arénában! Jegyvásárlás és videó itt! Ennio Morricone koncert Budapesten a Papp László Budapest Sportaréna színpadán. A csodálatos filmzene szerzője Budapesten ad koncertet.

A turné február elején indul Párizsban, majd Prága, Berlin, Zürich után a budapesti állomás 2014. február 15-én lesz a Papp László Sportarénában. A nagyszabású produkciót a rajongók ezek után Bécsben láthatják és hallhatják, majd áprilisban Münchenben, Luxemburgban, Brüsszelben, Amszterdamban és Kölnben. A koncerteken Ennio Morricone legismertebb filmzenéi csendülnek majd fel a Modern Art Orchestra előadásában. A zenekart maga Morricone vezényli majd.

Az olasz száramazású zeneszerző több, mint ötszáz film zenéjét komponálta, amelyek közül a legismertebbek az Egy maréknyi dollárért, a A Jó, a Rossz és a Csúf, a Volt egyszer egy Vadnyugat, A profi, a Volt egyszer egy Amerika, a Polip, A misszió, az Aki legyőzte Al Caponét vagy az Aranyeső Yuccában. Számos Golden Globe, Grammy és egyéb díjai mellett hat Oscar Díjat is kapott, amelyek közül a legutóbbi egy Életműdíj volt 2007-ben.

A Modern Art Orchestra és koncertmestere Bujtor Balázs nagyon nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy Morricone mellettük tette le a voksot annál is inkább, mert így Magyarország és a magyar művészek számára is nemzetközi elismerést és ismertséget szerezhetnek. A zenekar már többször vett részt nemzetközi produkciókban és számos elismert külföldi előadóval dolgozott együtt, de ez a felkérés minden kétséget kizáróan minden eddiginél nagyobb mérföldkő számukra.

A filmezene koncertek kedvelőinek egy igazán jó szórakozást garantál a különleges koncert. Karrierje során több, mint 550 film zenéjét komponálta.

Jegyárak és online jegyvásárlás ide kattintva!


 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK