EURO-2016 - Ingyenes Labdatörténeti fotókiállítás nyílik Budapesten

Kelt: 2016.06.16 MTI

EURO-2016 - Ingyenes Labdatörténeti fotókiállítás nyílik Budapesten Kiállításon lesznek láthatóak Pesti Péter magyar labdaszakértő fényképei Budapesten a pénteken kezdődő és július 10-ig tartó franciaországi Európa-bajnokság ideje alatt.

A Labdatörténeti fotókiállításnak elnevezett tárlat a Westend City Center földszintjén, ingyenesen lesz megtekinthető, Pesti hét országban több mint 500 labdát fotózott le, ezek közül 56 kép szerepel a kiállításon.

A szervezők tájékoztatása szerint a megnyitó ünnepség pénteken 11.30 órakor lesz, s részt vesz rajta a fotós mellett Kű Lajos olimpiai ezüstérmes labdarúgó, aki Magyarország legutóbbi Európa-bajnoki gólját szerezte 1972-ben.

Pesti Pétert egy német könyvkiadó kérte fel, hogy hiánypótló kiadványához készítsen képeket a sporttörténelem legismertebb futball-labdáiról, az 1870-es évektől napjainkig.
   
A fotós képei a labdák fejlődéstörténetét hivatottak bemutatni: világ-, és Európa-bajnokságok, olimpiai tornák, Bajnokok Ligája-idények, illetve nemzeti bajnokságok, valamint antik darabok fotóit láthatják az érdeklődők.


Cikkajánló!
Hamarosan Budapesten a világkupák és mezek! Ugyanis Focikiállítás nyílik Magyarországon. Részletek ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Gooól - Nemzetközi Focikiállítás Budapesten - Jegyek itt!
Focis kiállítás nyílik 2016. június 22-én Budán a Millenáris területén. Eredeti kupák, mezgyűjtemény, az Aranycsapat és 90 híres futballista élete. Csak pár érdekesség, ami a foci kiállítás része.
A poolball azaz a biliárd foci az új őrület Budapesten! Próbáld ki INGYEN!
Budapest mindig tartogat meglepetést. Különleges sportra és élményre vágysz? Akkor ez neked való. Már Budapesten is van biliárd foci.
Gombfoci Múzeum nyílt Szigetszentmiklóson!
Szigetszentmiklóson megnyílt a Hungaricum Gombfoci Háza Múzeum, amely az első állandó gombfoci-történeti kiállítás a világon!
INGYEN magyar filmekkel vár az Uránia online!
Ingyenes vetítéssorozat márciustól áprilisig az Uránia Online sorozatban. A filmek ingyenesek, de megtekintésükhöz 0 Ft-os regisztrációkötelesek!
Anyatigrisek musical 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Király Lindával és Fehér Adriennel érkezik az Anyatigrisek musical 2021. júliusában a Városmajorba. Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021-ben Budapesten a Városmajorban - Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021. augusztus 14-én Budapesten Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK