Vasovski Symphonic koncert 2016-ban is!

Kelt: 2015.12.21 kovacsad

Vasovski Symphonic koncert 2016-ban is! A 2016-os koncert dátumát sajnos még nem hirdették ki, sem a fellépők névsorát, de a nagy sikert követően remélhetőleg BassLime ismét fellép.

2016-ban ismét lesz Vasovski Symphonic koncert az Arénában, ígérte meg 2015-ös koncertjén Mr. Vasovski. 

A teltházas Arénakoncertje a Magyar Virtuózokkal óriási sikert aratott . A különleges feldolgozásban hallható dalok egybefűzve egy véget nem érő party hangulatát hozták. A közönség pedig egy igazi generációkat összekötő élményt kapott.

Felcsendültek magyar klasszikusok mellett a mostani legmenőbb külföldi DJ-k slágerei és olyan régi nagy ikonok dalai is mint Madonna vagy az Eurithmis. A 2016-os koncert dátumát sajnos még nem hirdették ki, sem a fellépők névsorát, de a nagy sikert követően remélhetőleg BassLime ismét fellép.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Robin Schulz koncert 2017-ben a Balaton Soundon - Jegyek itt!
Robin Schulz koncertezik 2017. július 8-án a Balaton Soundon
Balaton Sound 2016 - Fellépők és bérletek itt!
2016. július 6-10 Zamárdiban a Balaton Sound Fesztivál. Az eddig bejelentett Balaton Sound 2016-os fellépők Armin Van Buuren, Asap Ferg, Fritz Kalkbrenner, Hernan Cattaneo, Lost Frequencies, macklemore &Ryan Lewis, Oliver Heldens, Paul Van Dyk, Robin Schulz, W&W
Sziget Fesztivál 2016-os fellépők és jegyek itt!
Sigur Rós, Bring Me The Horizon, Kodaline, M83, John Newman, Karen Marie Ørstedet, Parov Stelar, Naughty Boy 2016-ban a Sziget Fesztiválon.
Traviata a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2016-ban - Jegyek itt!
La Traviata 2016. június 24 és 26-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Miklósa Erika és Giuseppe Filianoti főszereplésével.
Verdi Otello operája 2016-ban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Verdi Otello operája 2016. július 29-én és 31-én Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható Marc Heller és Rost Andrea főszereplésével.
Evita a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Szabad Tér Színház rendezésében 2017. augusztus 11 és 13-ánismét látható lesz az Evita musical a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Egyházi Géza, Radnay Csilla és Sándor Péter főszereplésével.
Jégcirkusz érkezik Budapestre - Jegyek itt!
Jégcirkuszi show lesz látható Budapesten 2020. március 4-én a BOK Csarnokban. A Russian Circus on Iceban a Diótörőtől a Hókirálynőig számos mese megjelenik. Jegyek itt!
200 forintos jeggyel várja az Állatkert a gyerekeket március elején!
Csak 1 napon lesz lehetőség a kedvezmény igénybevételére, de feltételhez kötött. Az ENSZ március egy napját a Vadvilág Világnapjává (World Wildlife Day) nyilvánította. Ezen a napon 200 forint lesz csak a jegy a Fővárosi Állatkertben.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK