Fontos dologra hívja fel a figyelmet az Országos Mentőszolgálat! OSZD MEG TE IS!

Kelt: 2019.12.04 Kovács Gergely

Fontos dologra hívja fel a figyelmet az Országos Mentőszolgálat! OSZD MEG TE IS! Kevin már a lépcsőházban van. Egy nagyon látványos karácsonyi dekorációval hívja fel a figyelmet a szabályokra és a praktikumra a Mentőszolgálat.

Pár hete a Szomszédok egykori sztárjai már felhívták a figyelmet egy fontos dologra.

Most egy látványos képpel ezt a posztot tette közzé ma az Országos Mentőszolgálat:
KEVIN MÁR A LÉPCSŐHÁZBAN VAN????
Valószínüleg a karácsonyi hangulat részegítette meg annak a zuglói társasháznak a lakóit, akik nem bírtak megálljt parancsolni kreativitásuknak. Karácsony közeledtével újra gondolták a lépcsőház dekorálás fogalmát és a kevés hely ellenére egy Reszkessetek betörők díszletét megszégyenítő nappalit varázsoltak a lépcsőfordulóba. Az alkotóknak valószínűleg sikerült átlépni határaikat, ennek ellenére az Országos Mentőszolgálat felhívja a figyelmet, hogy a “díszítés” jelentősen megnehezíti az esetleges betegmozgatást, ráadásul annak elemei őrizetlenül hagyva külön és együtt is balesetveszélyesek! Bajtársainknak végül nem kellett kórházba szállítani az ott lakó betegüket, aki maga is meglepődött, hogy “Ki költöztette Kevint a lépcsőházukba?!”
UGYE NÁLATOK NINCS ILYEN⁉️


HA MEGOSZTOD EZT A CIKKET, azzal is segítesz! Segíts egy megosztással! 

A cikk alatti kapcsolódó hírekben például INGYENES programokról is olvashatsz, de a Tűzoltókészülékek kapcsán is találsz egy NYEREMÉNYJÁTÉKOT! Illetve a Szomszédok szereplőivel készült figyelemfelkeltő videókat is megtalálod!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

LAST MINUTE 10 ajándék ötlet 1600 forinttól!
2 perc alatt vehetsz olyan ajándékot, aminek mindenki örül, sorban sem kell állnod és még várnod sem kell, hogy megérkezzen a futárral!
NYERJ Design tűzoltókészüléket! Ments életet!
Naponta 20 lakástűz keletkezik, amit 2000 forintból megakadályozhattak volna! Te felkészült vagy? A Praktika tűzvédelem Webshoppal közös játékunkban most egy design tűzoltókészüléket nyerhetsz.
A Szomszédok sztárjai újra a régi szerepükben! VIDEÓK ITT!
Kizárólag egy videó kedvéért vállalta ismét Janka szerepét Pásztor Erzsi. A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas érdemes művész közkívánatra undokoskodott kicsit a társadalmi célú teleregény újabb epizódjában, amiben fontos dologra ...
Jégpályák éjszakája 2020 - Helyszínek és kedvezmények itt!
Ingyen vagy kedvezményesen korcsolyázhatunk 2020-ban is a Jégpályák éjszakáján. Budapesten, Táton és Makón is lesz olyan pálya, amin INGYEN korizhatunk. Ezen kívül számtalan helyen várnak kedvezmények.
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán 2020. május 12-én Budapesten a KMO Művelődési Házban koncertezik. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Folytatódik Süsü története! 13 új részt írt Csukás István!
Az új történethez szükséges forgatókönyvet már megírta Csukás István. Süsüke világot lát címmel készül a folytatás.
Androidosok figyelem! Pénzt vonnak bizonyos appok még akkor is ha töröltük őket!
600 millió alkalommal töltöttek le ilyen appokat. Bizonyos applikációk a törlésük után is vonnak pénzt. A lista elég hosszú.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK