Fontos dologra hívja fel a figyelmet az Országos Mentőszolgálat! OSZD MEG TE IS!

Kelt: 2019.12.04 Kovács Gergely

Fontos dologra hívja fel a figyelmet az Országos Mentőszolgálat! OSZD MEG TE IS! Kevin már a lépcsőházban van. Egy nagyon látványos karácsonyi dekorációval hívja fel a figyelmet a szabályokra és a praktikumra a Mentőszolgálat.

Pár hete a Szomszédok egykori sztárjai már felhívták a figyelmet egy fontos dologra.

Most egy látványos képpel ezt a posztot tette közzé ma az Országos Mentőszolgálat:
KEVIN MÁR A LÉPCSŐHÁZBAN VAN????
Valószínüleg a karácsonyi hangulat részegítette meg annak a zuglói társasháznak a lakóit, akik nem bírtak megálljt parancsolni kreativitásuknak. Karácsony közeledtével újra gondolták a lépcsőház dekorálás fogalmát és a kevés hely ellenére egy Reszkessetek betörők díszletét megszégyenítő nappalit varázsoltak a lépcsőfordulóba. Az alkotóknak valószínűleg sikerült átlépni határaikat, ennek ellenére az Országos Mentőszolgálat felhívja a figyelmet, hogy a “díszítés” jelentősen megnehezíti az esetleges betegmozgatást, ráadásul annak elemei őrizetlenül hagyva külön és együtt is balesetveszélyesek! Bajtársainknak végül nem kellett kórházba szállítani az ott lakó betegüket, aki maga is meglepődött, hogy “Ki költöztette Kevint a lépcsőházukba?!”
UGYE NÁLATOK NINCS ILYEN⁉️


HA MEGOSZTOD EZT A CIKKET, azzal is segítesz! Segíts egy megosztással! 

A cikk alatti kapcsolódó hírekben például INGYENES programokról is olvashatsz, de a Tűzoltókészülékek kapcsán is találsz egy NYEREMÉNYJÁTÉKOT! Illetve a Szomszédok szereplőivel készült figyelemfelkeltő videókat is megtalálod!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

LAST MINUTE 10 ajándék ötlet 1600 forinttól!
2 perc alatt vehetsz olyan ajándékot, aminek mindenki örül, sorban sem kell állnod és még várnod sem kell, hogy megérkezzen a futárral!
NYERJ Design tűzoltókészüléket! Ments életet!
Naponta 20 lakástűz keletkezik, amit 2000 forintból megakadályozhattak volna! Te felkészült vagy? A Praktika tűzvédelem Webshoppal közös játékunkban most egy design tűzoltókészüléket nyerhetsz.
A Szomszédok sztárjai újra a régi szerepükben! VIDEÓK ITT!
Kizárólag egy videó kedvéért vállalta ismét Janka szerepét Pásztor Erzsi. A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas érdemes művész közkívánatra undokoskodott kicsit a társadalmi célú teleregény újabb epizódjában, amiben fontos dologra ...
INGYENES hajózás várja 2020 nyarán a kisiskolásokat!
2020-ban is minden 6-11 éves tanuló számára ingyenes a hajózás a Balatonon is. A Balatoni Hajózási Zrt. és MAHART PassNave Kft. is csatlakozott a Kajla kedvezményekhez.
Újra látogatható a Tutanhamon kiállítás! Jegyek itt!
Újra látogatható a budapesti Tutanhamon kiállítás! Jegyek itt!
Tesla musical bemutató 2020-ban - Jegyek a fertőrákosi bemutatóra itt!
A Végtelen erő - Tesla musical 2020 szeptemberében kerül bemutatára a Fertőrákosi Barlangszínházban. Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncert Vecsésen a The Gateben - Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertezik 2020. augusztus 18-án a The Gateben Vecsésen.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK