Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Frei Tamás új könyve 2023-ban érkezik! Vásárlás itt!

2023.09.13 Kovács Gergely

Frei Tamás új könyve 2023-ban érkezik! Vásárlás itt!

Puccs Moszkvában - Putyin végnapjai - André Calvi visszatér címmel jelenik meg Frei Tamás új könyve, ami már előrendelhető.

A könyvről így írnak:
Putyin napjai meg vannak számlálva. De mire képes a hatalmához végsőkig ragaszkodó modern kori cár? És ki lesz az, aki megállítja?

Valahol Oroszországban, a közeljövőben. Teherszállító repülőgép halad Berlinből Moszkva felé, fedélzetén az oroszok számára létfontosságú alkatrészekkel. A gépet a domogyedovói nemzetközi repülőtéren várja az orosz sajtó és az állami híradó. Az ukrán háború kezdete óta Oroszországot sújtó embargó következtében ugyanis nélkülözhetetlen műszerek hiányoznak az orosz repülőgépek karbantartásához. A meghibásodás már több légi katasztrófát okozott. Azt azonban senki sem sejti, hogy a repülőgép a rakományon kívül valami mást is rejt. Az útja végzetes lehet. A következő pár óra megváltoztathatja a történelem menetét...
Mert valaminek változnia kell! Amerika kitart Ukrajna mellett, Kína pedig Putyint támogatja. A több éve húzódó ukrán háború holtpontra jutott, egyik fél sem tud felülkerekedni a másikon, de egyelőre tűzszünetre sincs kilátás. Ráadásul a gerillaháború most már Ukrajna határain túlra is átterjedt: Moszkvában orosz civileket ölnek az ukrán partizánok, miközben az oroszok nyugat-európai politikusok és üzletemberek ellen követnek el merényleteket. Az egész világ aggódva figyeli a fejleményeket. Minden jel arra utal, hogy az ukrán vérfürdőnek csak egyféleképpen lehet véget vetni, Putyint csak egyvalami képes megállítani: egy puccs Moszkvában.
Washingtonban legalábbis így gondolják, és Párizsban is...

Frei Tamás új regénye napjaink legkomorabb világpolitikai eseményeit és annak elképzelt következményeit állítja a középpontba. A fordulatos, feszített ütemű akcióthrillerben számtalan valódi szereplő között visszatér a korábbi kötetekből már jól ismert André Calvi, akinek ezúttal minden eddiginél nagyobb kihívással kell szembenéznie.

ONLINE VÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

További érdekes híreink:

• Dr Csernus Imre horoszkóp elemzése
• A Dumaszínház sztárjai a MVM Dome-ban lépnek fel - Jegyek és fellépők itt!
• Ez a 10 legjobban várt előadás 2023 őszén!
• Szépleányok film Molnár Csilla szépségkirálynő választásáról! Videó itt!
• Ezt a 10 musicalt kell látnod az őszi szezonban!
• A Gálvölgyi 75 est Budapesten - Jegyek itt!
• Alföldi Róbert rendezésében érkezik 2024-ben a Hamlet a Budaörsi ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024