Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Harley-Davidsonok, stand-up, Bereczki Zoltán, Menopauza musical az Etyeki Majálison - Jegyek

2024.03.21 kovacsad

Harley-Davidsonok, stand-up, Bereczki Zoltán, Menopauza musical az Etyeki Majálison - Jegyek

Szabados Ági, Harley Davidson bemutató, Hajdu Steve stand-up, Menopauza musical, Bereczki Zoltán koncert és Falusi Mariann koncert is lesz Etyeken a Játékszín Majálisán.

Május 4-e egy igazi nagy találkozás lesz, ahol csodás környezetben, egyszerre lakhat jól a test, a szellem és a lélek. A nap folyamán Bereczki Zoltán akusztik koncertje, Falusi Mariann-koncert, színházi egyvelegek, Hajdú Steve stand-up színesitik a programot. A nagyszínpadon Csonka András lesz a házigazda, a kisszínpadon pedig a Libertine irodalmi reggelik megálmodója, Szabados Ági beszélget művészeinkkel. Beszélgetőpartnerei lesznek Pásztor Erzsi, Eszenyi Enikő, Hernádi Judit, Szerednyey Béla, Nagy Sándor, Dobó Kata, Zsurzs Kati, Hirtling István, Kerekes József, Kolovratnik Krisztián.

Repertpoárunk legfényesebben tündöklő csillaga a Menopauza, ami rekord idő alatt ért el a 300. előadásig. A téma, bár sokunkat érint, ritkán jelenik meg a nyilvánosságban. A színpadon négy díva, négy csodálatos nő, akik mesterei a humornak és varázslatosan énekelnek… A történetük ma játszódik, a new york-i Bloomingdale’s áruházban – de játszódhatna a világ bármelyik más áruházában is. A szereplőinkkel is megesik az... amiről nem szeretünk beszélni. Mert tabu. De mi most megdöntjük. Ismerős sorsok, világhírű slágerek, ellenállhatatlan humor. Díváink: Hernádi Judit, Náray Erika, Szulák Andrea és Tóth Enikő. Nem túlzás állítani, hogy nem tudjuk eleget játszani.

Hagyományteremtő majálisunk igazi kuriózuma lesz a borvidék programpalettá- jának, lehetőséget biztosítva arra, hogy a közönség testközelből, egy egészen más környezetben találkozhasson a régi és új kedvencekkel.

Csatlakozzon hozzánk és ünnepeljük együtt a hazai gasztronómiát és kultúrát!

JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTSON IDE!

műsorvezető: Csonka András

Program:

Szabados Ági és a Libertine
Harley Davidson bemutató
Hajdu Steve stand-up
Bereczki Zoltán koncert
Falusi Mariann koncert
Színházi egyveleg sikereinkből


Esemény: Játékszín a Sonkamesternél (Etyeki majális)
Helyszín: Sonkamester 2091 Etyek, Újhegyi út ( https://maps.app.goo.gl/nnDKS1eLkJYstbPz9) A Waze-be elég beütni, hogy Sonkamester és már meg is találta.
Időpont: 2024. május 4 (szombat) 15:00 és 22:00 óra között
Kapunyitás 14:00 órától

Rossz idő esetén az eseményre 2024. május 5-én kerül sor (esőnap). Ha esőnapon sem tartható meg az esemény, akkor a jegyek 30 napon belül visszaválthatók.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024