Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Idén csak 1 alkalommal dedikálja Frei Tamás az új könyvét!

2023.11.08 Kovács Gergely

Idén csak 1 alkalommal dedikálja Frei Tamás az új könyvét!

Puccs Moszkvában - Putyin végnapjai - André Calvi visszatér címmel jelenik meg Frei Tamás új könyve, ami már előrendelhető.

A könyvről így írnak:
Putyin napjai meg vannak számlálva. De mire képes a hatalmához végsőkig ragaszkodó modern kori cár? És ki lesz az, aki megállítja?

Valahol Oroszországban, a közeljövőben. Teherszállító repülőgép halad Berlinből Moszkva felé, fedélzetén az oroszok számára létfontosságú alkatrészekkel. A gépet a domogyedovói nemzetközi repülőtéren várja az orosz sajtó és az állami híradó. Az ukrán háború kezdete óta Oroszországot sújtó embargó következtében ugyanis nélkülözhetetlen műszerek hiányoznak az orosz repülőgépek karbantartásához. A meghibásodás már több légi katasztrófát okozott. Azt azonban senki sem sejti, hogy a repülőgép a rakományon kívül valami mást is rejt. Az útja végzetes lehet. A következő pár óra megváltoztathatja a történelem menetét...
Mert valaminek változnia kell! Amerika kitart Ukrajna mellett, Kína pedig Putyint támogatja. A több éve húzódó ukrán háború holtpontra jutott, egyik fél sem tud felülkerekedni a másikon, de egyelőre tűzszünetre sincs kilátás. Ráadásul a gerillaháború most már Ukrajna határain túlra is átterjedt: Moszkvában orosz civileket ölnek az ukrán partizánok, miközben az oroszok nyugat-európai politikusok és üzletemberek ellen követnek el merényleteket. Az egész világ aggódva figyeli a fejleményeket. Minden jel arra utal, hogy az ukrán vérfürdőnek csak egyféleképpen lehet véget vetni, Putyint csak egyvalami képes megállítani: egy puccs Moszkvában.
Washingtonban legalábbis így gondolják, és Párizsban is...

Frei Tamás új regénye napjaink legkomorabb világpolitikai eseményeit és annak elképzelt következményeit állítja a középpontba. A fordulatos, feszített ütemű akcióthrillerben számtalan valódi szereplő között visszatér a korábbi kötetekből már jól ismert André Calvi, akinek ezúttal minden eddiginél nagyobb kihívással kell szembenéznie.

ONLINE VÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

A dedikálásról így írt Frei Tamás:
"Kedves Mindenki!
Hosszú szünet után ismét itt ???? most leginkább azért, mert a napokban megjelent új könyvem kapcsán rengeteg megkeresés érkezik hozzám, hogy lesz-e dedikálás? Hát lesz ???? Viszont csak egyetlen egy (mert a jövő hét elején a következő regény egyik helyszínére utazom), szóval aki szeretne dedikálást, azoknak a helyszín: ezen a héten, szombaton (november 11) Budapesten, az Allee bevásárlóközpont Libri áruházában, a Cafe Frei kávézó sarkán. Délelőtt 11.00 az időpont, de cserébe, amiért csak ez az egyetlen dedikálás jön össze idén, megígérem, hogy addig maradok, amíg csak kell, mindenkinek mindent aláírok. Várok mindenkit nagy örömmel!"
További érdekes híreink:

• Dr Csernus Imre horoszkóp elemzése
• A Dumaszínház sztárjai a MVM Dome-ban lépnek fel - Jegyek és fellépők itt!
• Ez a 10 legjobban várt előadás 2023 őszén!
• Szépleányok film Molnár Csilla szépségkirálynő választásáról! Videó itt!
• Ezt a 10 musicalt kell látnod az őszi szezonban!
• Alföldi Róbert rendezésében érkezik 2024-ben a Hamlet a Budaörsi ...
• Kepes András - Két macska voltam könyvbemutató! Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024