INGYENES bábelőadások várják a közönséget a SZFE-től a Bábszínházig!

Kelt: 2021.03.18 kovacsad

INGYENES bábelőadások várják a közönséget a SZFE-től a Bábszínházig! Korhtáros elődás és a Budapest Bábszínház előadásai is elérhetőek!

A kis hableány, Hókirálynő, Moha és Páfrány, Léghajó a Bodza utcában és még számos előadás várja a közönséget  a Griff Bábszínház Youtube csatornáján, míg Március 21.-én a Bábszínházi világnapon 8-23 óráig elérhetővé teszik mindenkinek az Anima című előadást, melyet 16 éven felüli nézőinknek ajánl az SZFE bábszínész osztálya. Mellette a Budapest Bábszínház is számos előadást elérhetővé t

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

INGYEN közvetítés lesz a Színházi Világnapon!
A Színházi világnap alkalmából, a Pesti Művész Színház előadását, azaz Marc Camoletti: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! avagy Hatan pizsamában című vígjátékát tekinthetik meg.
INGYEN megnézhető a Sisiről szóló magyar film!
Csőre Gábor, Kováts Adél, Timkó Eszter, Schnell Ádám, Cserna Antal főszereplésével 2018-ban mutatták be az Erzsébet királyné, azaz Sissi ellen elkövetett merényletet dolgozza fel. A filmet most ingyen is megnézhetik az érdeklődők!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
X-faktor sztárral debütál a székelyföldi István, a király augusztus 20-án!
Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát.
Alex Pavesi: Nyolc nyomozó - OLVASS BELE!
A detektívtörténetek aranykorának idején Grant McAllister, a matematika professzora kidolgozza a bűnügyi rejtélyek matematikai szabályait, és hét saját maga által írt történettel illusztrálja elméletét. A fordulat csak ezután jön.
INGYENES stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island!
Ha elvesznél címmel debütál az új dal. Rendhagyó módon, egy nagyzenekaros élő stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island.
Női titkos ügynökről írt könyvet Pam Jenoff! Az Elvesztek Párizsban már kapható!
New York Times-bestseller! Megtörtént eseményeken alapuló történelmi regény a II. világháborúban tevékenykedő női titkos ügynökökről - egy sikerszerző tollából.
Sissi operett a Városmajorban 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A Sissi budapesti premierje 2021. augusztus 15-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon lesz. Jegyek és szereplők itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK