Ingyenes idegenvezetés a 2-es villamos vonalán az Idegenvezetői Világnapon!

Kelt: 2013.02.19 kovacsad

Ingyenes idegenvezetés a 2-es villamos vonalán az Idegenvezetői Világnapon! Ingyenes idegenvezetéssel várják a 2-es villamos utasait az Idegenvezetés világnapján! Részletek itt!

Február 24-én az idén is megrendezik az idegenvezetői világnapot, amikor a világ különböző helyein ingyenes vezetéssel várják az érdeklődőket. Három évvel ezelőtt közlekedett Budapesten az első idegenvezetői villamos. Most vasárnap újra közlekedik egy ilyen járat a világ tíz legszebb villamosvonala közé választott 2-es járaton: a Jászai Mari térről 10:05 és 16:05 között óránként indul, és a résztvevők egy oda-vissza fordulót tehetnek meg a 2-esen. A járatokra előzetes regisztráció szükséges a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara oldalán. A menetdíj 14 év fölött 500, 3 és 14 év között 300 forint. Jelentkezés, bővebb információ: http://www.bkik.hu/hir/4128-Idegenvezetoi-Vilagnap


Forrás: www.facebook.com/nosztalgiavillamos

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Algorithm of carneval - algoritmus tánc - Budapest UP! VIDEÓ ITT!
Szereted a flashmobokat? Akkor itt a helyed! Vegyél részt a Budapest UP Algoritmus tánc karneválján 2013. február 23-án a Fashion streeten.
Konyhakiállítás 2013 az Arénában! Jegyek itt!
A Budapest Sportaréna ad otthont a Konyhakiállításnak 2013 márciusában. Jegyek már kaphatóak a különleges kiállításra.
Bubbles Tea Budapesten! Próbáltad már?
Igazi különlegesség Budapesten a buborékos vagyis "golyós" tea. A világszerte népszerű Bubble Tea már Budapesten is kapható a Buubbles Tea Company-ban!
Bűvész Színház Budapest szívében! Jegyek itt!
Megnyílt az ország első Bűvész Színháza. A színház előadásaira jegyek már kaphatóak! Varázsló, mentalista és illuzionista műsor várja a nézőket vegyesen.
Csinibaba a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!
Csinibaba musical is lehetne, de a szerzők zenés visszarévedés a 60-as évekbe címmel határozták meg a Budapesti Nyári Fesztivál 2013 egyik nagy durranását.
Harmincéves a Madách Színház Macskák című előadása márciusban!
Harmincéves a Madách Színház Macskák című előadása; az évforduló alkalmából megújul a musical, március 22-én új nemzedék lép színpadra.
Nosztalgia HÉV a gödöllői HÉV vonalán 2013 februárjától!
Új nosztalgia járművet állít forgalomba februártól a BKV: minden szombaton egy M VIII-as típusú motorkocsi is szállít majd utasokat a gödöllői HÉV vonalán – közölte a BKV és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
Legyél te is helyszínelő! Csapatjáték Budapesten!
Legyél te is helyszínelő, mint a TV-ben! A Dr DNS professzionális játékai Önfeledt kikapcsolódást jelentenek már 12 éves kortól, ahol magad mögött hagyhatod a mindennapok ritmusát és felderítheted egy rémtett körülményeit.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK