Yamato Budapest 2013 - Jegyek itt!

Kelt: 2013.01.17 Kovács Gergely

Yamato Budapest 2013 - Jegyek itt! A ROTYOH című műsorával újra Budapesten a Yamato. 2013-ban ismét a Budapesti Kongresszusi Központban lesz ltáható a japán dobos csapat a Yamato.

Hazánkban már többször jártak és mindig teltházas koncerteket adtak. A Yamato japán dob show világszerte óriási siker és népszerűségük hazánkban is megteremtette a japán dob kultúra alapjait. Ma már magyar japán dob együttes is létezik.

A Yamato 20 éves évfordulója alkalmából új showt állítottak színpadra. A Rotyoh - The Beat On The Road Yamato koncertek 2013. április 12, 13, 14-én lesznek láthatóak a Budapesti Kongresszusi Központban. Jegyek a Yamato koncertre már vásárolhatóak! Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

Jegyárak: 6500, 8600, 12000, 14000, 18000 Ft

A Yamato társulat tagjai hihetetlen nagy fegyelemmel készülnek koncertjeikre. Életüket a gamushara jegyében töltik, ami kicsit hasonló a shaolin kolostorban élők életéhez. Testüket folyamatosan karban tartják és a csapat mindennap gyakorol.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

XXXII. Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár 2013 programok és jegyek!
A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében 2013. március 30 és április 1 között lesz idén az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár a Papp László Budapest Sportarénában.
A médium hagyatéka - Jegyek itt!
Breiner Tamás mentalista estje a Spinoza Színházban. 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Fölszállott a páva gálaest a Művészetek Palotájában! Jegyek itt!
A Fölszállott a páva című műsorban megismert tehetségek azóta is nagy sikereket érnek el országszerte. A Művészetek Palotájában pedig egy varázslatos gálával térnek vissza a kedvenceink 2013. április 12-én. Jegyek már kaphatóak!
Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad!
Egy egyszerű kérdésre a felnőttek és a gyerekek fele is rossz választ ad. A témával már a TV is foglalkozott, hiszen egyszerű a kérdés.
A Kung-fu legendája Szegeden! Jegyek a Szegedi Szabadtéri Játékok 2013-as előadásaira!
A Kung-fu legendája címmel kerül Magyarországon először bemutatásra a Vörös Színház vendégjátéka Szegeden a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2013 augusztus 9-én és 10-én. Jegyek már kaphatóak!
Szabadtéren a Pál utcai fiúk musical 2020-ban! Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 augusztusában szabadtéren is látható lesz!
István, a király koncert 2020-ban a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
Az István, a király koncert 2020. augusztus 19-én a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható. Jegyek itt! Főszerepekben Feke Pál, Dolhai Attila, Szomor György, Borbély Richárd, Herczeg Flóra, Simon Boglárka lesz látható!
INGYEN lesz látható a Valahol Európában musical!
Gyereknap alkalmából a Valahol Európában című előadás 2 alkalommal lesz INGYEN látható a Youtubeon!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK