INGYENES koncert 2018 nyarán a Margitszigeti Nagyréten! Regisztrációs jegyek itt!

Kelt: 2018.01.27 Kovács Gergely

INGYENES koncert 2018 nyarán a Margitszigeti Nagyréten! Regisztrációs jegyek itt! Eurovíziós Dalverseny-győztes vár a különleges estén a látogatókra, ahol nem csak ingyenes koncert részesei lehetünk. Állítsuk fel együtt a közös keringőzés világrekordját! A Margitszigeti ingyenes koncertre a Margitszigeti Nagyrét ad majd otthont.

Ünnepeljük közösen ingyenes nagykoncerttel, keringő világrekord-felállítással és a nyár fényeivel a Margitszigeti Szabadtéri Színpad fennállásának 80. születésnapját! 

A Margitszigeten a nyár folyamán látható lesz például a Quimby koncertje, a Nagy Gatsby balett, A Cirkuszhercegnő operett sztárokkal,  Erwin Schrott opera-gálakoncertje is várja a nézőket. További műsor ide kattinva!

1938-ban, éppen 80 éve nyitotta meg kapuit a Budapesti Nyári Fesztivál központi helyszíne, a nagy múltú Margitszigeti Nagyszínpad. Ennek alkalmából nemcsak a színpadon készülünk kivételesen színes programsorozattal, hanem annak közvetlen környezetében is ingyenes közösségi eseményekkel köszöntjük a jubiláló színpadot, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a minőségi kulturális kikapcsolódás élményét.

Az ünnepi évad nyitóünnepsége kiköltözik a budapestiek egyik legkedveltebb szabadidős helyszínére, a Margitszigeti Nagyrétre, hogy a Magyar Állami Operaház Zenekara és az Eurovíziós Dalverseny-győztes hegedűvirtuóz-énekes, a mindig fergeteges hangulatot keltő Alexander Rybak ingyenes nyitókoncertjén gyerekekkel, fiatalokkal és idősebbekkel egyaránt együtt ünnepelhessük meg ezt a szép évfordulót. A kivételes kisugárzású zenész 2016-ban sztárvendégként közreműködött a Margitszigeti Szabadtéri Színpad első Virtuózok Örömünnep-koncertjén, és most visszatér, hogy a színház születésnapja alkalmából ismét megajándékozza a budapesti közönséget egyedi játékával.

Amennyiben a jövőben se szeretnél lemaradni a különleges programokról, akkor csatlakozz hozzánk a facebookon!

Állítsuk fel együtt a közös keringőzés világrekordját! A legnépszerűbb tánczenékből és közkedvelt zeneművekből összeállított műsor keretein belül kísérletet teszünk az egyszerre legtöbben keringőzők világrekordjának felállítására is, az este végén pedig a résztvevőkkel együtt engedjük útjára a nyár fényeit, hogy bearanyozzák a budapesti nyári éjszakát.

A Margotsziget más izgalmakkal is vár, hiszen nyáron már üzemel a multimédiás szökőkút is.
MTI Fotó: Máthé Zoltán

A koncert 2018. június 9-én lesz a Margitszigeti Nagyréten. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött! INGYENES jegyfoglalás ide kattintva!

Közreműködik: a Magyar Állami Operaház Zenekara
Sztárvendég: Alexander Rybak, hegedűvirtuóz
Karmester: Héja Domonkos

Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem, ahol további érdekességeket olvashatsz!

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK