Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Ismét magyar villamos lett Európa Legszebb Adventi Villamosa!

2022.01.04 kovacsad

Ismét magyar villamos lett Európa Legszebb Adventi Villamosa!

2021-ben is magyar villamos nyerte az Európa Legszebb Adventi Villamosa díjat!

Sorozatban nyeri meg a Miskolci Adventi Villamos azt a versenyt, ahol szavazással lehet kiválasztani melyik Európa Legszebb Fényvillamosa, hiszen a 2021-es verseny győztese ismét egy magyar villamos, méghozzá a Miskolci Fényvillamos lett! 

A szavazást levezénylő cseh oldal panaszkodott arra is, hogy a múlt évben nagyon sok szavazat érkezett ugyanonnan és ugyanarról az e-mailcímről Miskolcról, de az ilyen szavaztok kizárásának ellenére is a miskolci villamos lett a győztes. Meglepő módon a budapesti Fényvillamosok (mivel már több modell is van) még az első 5-be sem került be.

Az ötödik alkalommal megrendezett versenyen megőrizte a második helyet Pilsen és elsőként került fel a top 3-ba a prágai villamos is. Ostravában először indult el Fényvillamos és egyből az 5. helyet szerezte meg, míg a budapesti villamosok együttesen is csak a 8. helyet érték el.

Aki szeretné élőben megnézni a győztes miskolci villamost és utazni is szeretne a belül is feldíszítetta járművön, az egészen 2022. január 6-ig megteheti. Bővebb infó a miskolci villamosról és a menetrendről itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2022