István a király 2015 - Jegyek itt!

Kelt: 2014.12.03 Kovács Gergely

István a király 2015 - Jegyek itt! 2015. augusztus 19-én ismét Budapesten a Királydombon lesz látható a legendás István, a király rockopera. Állójegy és ülő jegy is kapható!

"A legendás rockopera szerzőinek születésnapja alkalmából ismét egy új rendezésben lesz látható, de az új jubileumon már minden igényt kielégítő előadást állítanak színpadra.

Az előadást Novák Péter rendezésében állítják színpadra. A különleges előadáson a legendás ősbemutató gárdája Nagy Feró, Varga Miklós és Deák Bill Gyula egy rockzenekarral lépne színpadra."-írja a Musical hírek Blog.

Az előadásra állójegy és ülőjegy is kapható már! ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!
 
FRISSÍTÉS! - 2015.02.04.
"Mint elhangzott, az eredeti szereplőgárdából hárman fognak szerepelni: Varga Miklós most is István király lesz, Deák Bill Gyula a Táltos, Nagy Feró Laborcot alakítja. Feke Pál lesz Koppány, a további főbb szerepekben Keresztes Ildikó (Sarolt), Simon Bogárka (Gizella), Radics Gigi (Réka), Homonnay Zsolt (Asztrik) és Kocsis Tibor (Vecelin lovag) lesz látható."

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Fishing on Orfű 2015 fellépők, jegyek és bérletek itt!
A jövő évi Fishing on Orfű fesztivál 2015. június 17-20-ig kerül megrendezésre, a nulladik napon továbbra is a Kispál és a Borz játszik. Jegyek, elővásárlási kedvezmény, előfoglalás, sátorhely vásárlás és minden amit tudni lehet.
Marica grófnő a Budapesti Operettszínházban Bozsik Yvette rendezésében - Jegyek és szereplők itt!
2020 októberében mutatkozik be a Budapesti Operettszínházban Bozsik Yvette rendezésében a Marica grófnő. A főszerepekben többek között Dolhai Attila, Oszvald Marika, Homonnay Zsolt, Fischl Mónika, Szendy Szilvi, Faragó András, Szolnoki Tibor, Lévay ...
Anyatigrisek musical-koncert a MOM Kultban - Jegyek és szereplők itt!
Danics Dóra, Király Linda, Veres Mónika Nika és Jónás Andi főszereplésével debütál koncert verzióbn az Anyatigris musical 2020 novemberében Budapesten a MOM-ban. Jegyek itt!
2 hétig a teljes vonalon jár a metró!
Hamarosan kezdődik a középső szakasz lezárása is.
FÉLÁRON lesznek a kürtős termékek 3 napig!
A kürtőskalács mellett a kürtős gríz is akciós lesz a hosszú hétvége 3 napján.
Moziünnep - 790 forintért mozizhatunk az őszi szünetben! Filmek listája itt!
A közelmúlt legsikeresebb, legizgalmasabb, legcukibb és legjobb alkotásait láthatjuk most akciósan.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK