Kapj el! musical Budapesten a Városmajorban! Jegyek itt!

Kelt: 2012.01.11 kovacsad

Kapj el! musical Budapesten a Városmajorban! Jegyek itt! Szomor György és Balogh Anna kétszemélyes musicalje a Kapj el! már a múlt nyáron bemutatkozott a Szarvasi Vízi Színház színpadán, majd ezt követte egy bemutató a Békés megyei Jókai Színházban és most Budapesten színpadra kerül a Városmajori Szabadtéri színpadon. Szomor Györgyöt már jól ismeri a budapesti közönség, hiszen láthattuk már az Aida musical bemutatóján a Margitszigeten és mint szerző is bemutatkozott a Robin Hood musicallel, hiszen több musical szerzője is. Balogh Annát a Madách Színház darabjaiból, illetve a Centrál Színházból ismerheti a közönség. A Kapj el! musical 2012. augusztus 9. és 11 lesz színpadon Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon!

Szomor György és Balogh Anna kétszemélyes musicalje a Kapj el! már a múlt nyáron bemutatkozott a Szarvasi Vízi Színház színpadán, majd ezt követte egy bemutató a Békés megyei Jókai Színházban és most Budapesten színpadra kerül a Városmajori Szabadtéri színpadon. Szomor Györgyöt már jól ismeri a budapesti közönség, hiszen láthattuk már az Aida musical bemutatóján a Margitszigeten és mint szerző is bemutatkozott a Robin Hood musicallel, hiszen több musical szerzője is. Balogh Annát a Madách Színház darabjaiból, illetve a Centrál Színházból ismerheti a közönség.
 
A Kapj el! musical egy különleges két személyes kamara előadás Neil Simon tollából. Ezt a musicalt már több színház, több címmel színpadra állította, de a sztori továbbra is megunhatatlan és minden alkalommal sikert arat, ha bemutatják. 
 
2012. augusztus 9. és 11 lesz színpadon Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon!
 
Jegyeket online vásárolhat ide kattintva!
 
A játék hőse Vernon, a befutott, sikeres slágerszerző, és Sonia, a kezdő dalszövegíró. Mindketten hivatásuk megszállottjai,nem könnyű emberek. Bár első találkozásuktól kezdve remekül dolgoznak együtt, magánéleti kapcsolatuk azonban korántsem ilyen harmonikus. Senki sem akar feladni önmagából egy picit sem. A korkülönbség, az ízlések, a temperamentumok különbözősége is mind-mind komoly feszültség forrása, s ez még fokozódik, ahogyan Sonia korábbi párja láthatatlanul, de egyre agresszívebben közéjük furakodik. Így lesz a kétszemélyes játékból „ édes hármasban.” Lesz-e végül „édeskettes”? Maradjon ez is titok, ahogyan az életben is a párkapcsolat, a szerelem, a házasság is tele van titkokkal, amelyeket soha nem tudunk megfejteni…

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK