Kökény Attila Szimfonik koncert 2021-ben a Városmajor Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2020.12.01 kovacsad

Kökény Attila Szimfonik koncert 2021-ben a Városmajor Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! Kökény Attila Szimfonik címmel koncertezik 2021. július 30-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon Budapesten.

Kökény Attila amellett, hogy zsűriként is feltűnt a TV-ben zenei karrierjében is folyamatosan megújul. Volt már közös száma Curtissel és Dr BRS-el és Burai Krisztiánnal is.

Ismét egy nagy dobásra készül a nyárra hiszen Kökény Attila Szimfonik címmel koncertezik 2021. július 30-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon Budapesten.

Jegyárak és jegyvásárlás hamarosan itt!

Ha nem akar lemaradni kövessen minket a Facebookon is.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Bangó Margit koncert 2021-ben a Papp László Budapest SportArénában - Jegyek itt!
A magyar nóták és cigánydalok királynője Bangó Margit 2021.május 16-án, az utolsó nagykoncertjére a zenei sok színűséget hozza el közönségének. Az Arénában elhangzanak pályafutásának meghatározó dalai, legnagyobb slágerei, mint például a ...
Vangelis filmzenei koncert Debrecenben - Jegyek itt!
A Vangelis szimfonikus filmzenei koncerten Debrecenben 2021. június 14-én a Kölcsey Központban a legismertebb filmzenéit hallhatjuk majd nagyzenekari kísérettel. Jegyek itt!
INGYEN látható a Katona József Színház előadása az ONLINE fesztiválon!
Székely Kriszta rendezésében Ónodi Eszter, Pelsőczy Réka, Fekete Ernő, Kocsis Gergely és Keresztes Tamás főszereplésével lesz látható az előadás.
INGYEN lesz látható az Operettszínház előadása!
INGYEN lesz látható az Operettszínház előadása!
A Szomszédok sztárjai 2021-ben is régi szerepükben segítenek!
A Magyar Rendőrség munkáját segítik a Szomszédok egykori szereplői a figyelemfelkeltő videóval. Most az unokázós csalások kerültek a listára.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK