La Mancha lovagja musical a József Attila Színházban - Jegyek itt!

Kelt: 2016.07.01 kovacsad

La Mancha lovagja musical a József Attila Színházban - Jegyek itt! Don Quijotheról szóló musiclat mutatnak be a József Atila Színházban főszerepben Zöld Csabával, Kállóy Molnár Péterrel és Foki Veronikával. Jegyek a La Mancha lovagja musicalre már kaphatóak!

Don Quijote La Mancha lovagja történetéből számos mű született, de az egyik legismertebb az 1965-ös musical, ami 50 év alatt mit sem vesztett erejéből. A világszerte nagy sikert aratott La Mancha lovagja musicalt 2016 őszében állítja újra színpadra a József Attila Színház Nagy Viktor rendezésében.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A La Macha musical főszerepében Don Quijote Zöld Csaba, Sancho a szolga Kállóy Molnár Péter a vágyott és szeretett Dulcinei szerepében Foki Veronika. További szerepekben még színpadra lép Gazdag Tibor, Fila Balázs, Ömböli Pál, Kocsis Judit és még sokan mások

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Houdini musical a MOM Sportban Badár Tamással és musical sztárokkal - Jegyek itt!
A Houdini musicalben 2016. november 5-én a MOM Sportban igazi varázslatnak lehetünk szemtanúi, hiszen a Hungary's Got Talent külön díjas bűvésze Badár Tamás is szerepet kapott. Mellette olyan sztárok lépnek még színpadra mint Miller Zoltán, Szabó ...
Macskák musical a SYMA csarnokban angolul - Jegyek az eredeti CATS angol előadásra itt!
Cats musical - A világ körüli turnén szereplő londoni Macskák musical előadás Budapesten a Syma csarnokban lesz látható angol nyelven 2016. november 17-19 között.
56 csepp vér musical - Jegyek a budapesti és a székesfehérvári előadásokra itt!
2016-ban az 56-os forradalom 60 éves évfordulója alkalmából ismét színpadra kerül az előadás. A székesfehérvári Vörösmarty Színház előadása Szikora János rendezésében.
West Side Story musical az Erkel Színházban - Jegyek itt!
Novák Péter rendezésében László Boldizsárral és Miklósa erikával mutatta be az Erkel Színház Budapesten az Erkel Színházban.
Billy Elliot musical jegyek itt! - Szereposztás itt!
Budapesten a Magyar Állami Operaház színpadán lesz látható a Billy Elliot musical.
Szabadtéren a Pál utcai fiúk musical 2020-ban! Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 augusztusában szabadtéren is látható lesz!
István, a király koncert 2020-ban a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
Az István, a király koncert 2020. augusztus 19-én a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható. Jegyek itt! Főszerepekben Feke Pál, Dolhai Attila, Szomor György, Borbély Richárd, Herczeg Flóra, Simon Boglárka lesz látható!
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK