Macskafogó musical Patai Annával! Jegyek itt!

Kelt: 2014.06.19 Kovács Gergely

Macskafogó musical Patai Annával! Jegyek itt! A legendás filmből készült musical a nyáron Velencén a Velencei-tó vízi színpadán lesz látható. Az Esztrád Vízi Színház a Velencei-tó partján, a Velencei Vízi Vár strand területén, szabadtéri színpadon nyújt az egész nyárra szóló kikapcsolódást.

Az Esztrád Vízi Színház a Velencei-tó partján, a Velencei Vízi Vár strand területén, szabadtéri színpadon nyújt az egész nyárra szóló kikapcsolódást. A kellemes strandolás élményén túl, az esték eltöltésére is kiváló programot kínál az egész családnak, a kicsiktől a felnőtt korosztályig. A programok között megtalálhatók a legismertebb színpadi produkciók és könnyű zenei műsorok.

Az 1986-os év legsikeresebb közönségfilmje musical formájában éled újra. Mindannyian emlékszünk az Intermouse ügynökség titkos fegyverére Nick Grabowskira, aki kalandos úton szerzi meg a Macskafogó tervrajzát, így akadályozva meg a bűnözőszindikátusokba szerveződő macskák elképzelését, hogy a teljes egértársadalmat felszámolják. Természetesen bájos segítője is akad kalandjai során, ahol összeakadnak bérgyilkos patkányokkal és a macskabűnözők vezérével is. Kalandos és dallamos előadás minden korosztály számára.

A Megasztárból megismert és azóta számtalan musical előadásban látható Patai Anna így írt az előadásról Facebook oldalán:
"...
Holly szerepét játszom, aki Grabowski barátnője..."

"Grabowski szerepét pedig a Jóban Rosszban c.sorozat egyik volt szereplője játsza :Volosinovszky György."

A Macskafogó musical 2014. július 12-én lesz látható, majd augusztusban is visszatér. Augusztus 3-án, 22-én és 30-án is látható lesz majd. Akki a legendás filmet szerette, annak a musical is kellemes élmény lesz.

Online jegyvásárlás az előadásokra ide kattintva!

2014. június 27-én a L'art pour L'art társulat előadása lesz látható. A postás, aki megeszi a levelet egy igazán szórakoztató darab. A társulat augusztus 10-én is visszatér majd a Best of L'art pour L'art műsorral.

A jó kedv nem ér itt véget. A humor kedvelőit június 28-én a Dumaszínház tagjai Beliczai Balázs, Éles István és Zsók Levente várják majd. Augusztus 16-án pedig Aranyosi Péter és Felméri Péter várja majd a nézőket.

2014. július 11-én a FUTUROBI 3D animációs Musical várja majd. Az igazán különleges élményt nyújtó előadás garantált élményt nyújt.

2014. július 12-én a Macskafogó musical lesz látható. A musical augusztusban is visszatér. Augusztus 3-án, 22-én és 30-án is látható lesz majd. Akki a legendás filmet szerette, annak a musical is kellemes élmény lesz.

A musical kedvelőit A Casanova Night Musical is várja. Augusztus 2-án és 20-án is látható lesz a felnőtteknek szánt musical, amit legutóbb Olaszországban láthatott a közönség.A zene szerelmeseit augusztus 17-én Ifj. Sánta Ferenc Nótaestje, augusztus 21-én Vastag Csaba Szimfonikus koncertje, míg augusztus 23-án Tolvai Reni Szimfonikus  koncertje várja majd.

A gyerekeket is számtalan program várja. Július 18-án és augusztus 8-án is a Maszk Bábszínház előadása Mátyás király bolondos bolondja lesz látható. Július 27-én a Mágus Párbaj című mesejáték várja a gyerekeket.

Július 18-án és augusztus 15-én a Jó a rosszban - krimi komédia várja a nézőket. Ezt követi az Időomlás - az emlékek labirintusa című előadás július 20-án.

A Budapest Táncszínház is várja a nézőket. A Bolero Táncvarázs című előadás július 25-én és augusztus 8-án is látható lesz majd.

Online jegyvásárlás az előadásokra ide kattintva!

Jegyárak:
A gyerek előadásokra 1500 forintba kerülnek a jegyek, míg a többi előadásra 3500 forintba. Az előadásokra bérletet is lehet vásárolni. A bérlet ára 50.000Ft.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Balatonpark 2014 - Koncertek és jegyek itt!
A nyár folyamán a magyar könnyűzene legjelesebb képviselői érkeznek Balatonfenyvesre, fellép Charlie, Demjén Ferenc, Zorán, Fenyő Miklós, Hobo, Lerch István és Révész Sándor, az együttesek között pedig a „nagy öregek” a Korál és a Bikini ...
Mediterrán Színházi Fesztivál 2014! Jegyek és műsor!
2014 nyarán is várja a nézőket a Balatonfüredi Mediterrán Szabadtéri Színház. Pontosabban az Anna Grand Hotel Mediterrán udvara. Musical, vígjáték, és gyerekelőadás is lesz.
Agárdi Pop Strand 2014 - Műsor, koncertek jegyvásárlás!
Az agárdi szabadtéri színpad idén is Agárd zene központja lesz. A Tankcsapda, Janicsák Veca, Radics Gigi, EDDA, R-Go, By The Way, Vastag Csaba, a Mobilmánia, a Lord, Bereczki Zoltán, a Neoton és még számtalan koncert Agárdon! Műsor, jegyek, jegyárak ...
Az Operaház a Diótörő balettje 2019-ben az Erkel Színházban - Diótörő jegyek itt!
2019-ben az Operaház felújítása miatt új helyszínen lesz látható a Diótörő. A Diótörő balett november végétől hétköznap és hétvégén is látható lesz Budapesten az Erkel Színházban. A Diótörő téli előadásaira már elkezdték a jegyek értékesítését!
Fénytűzoltó jár Budapesten! Menetrend itt!
Fénytűzoltó jár Budapesten! Menetrend információk itt!
INGYENES szaloncukor és bonbon készítés a hétvégén! 3 napon át!
A program ingyenes és bárki által látogatható, sőt ingyen jégpálya is vár. A gyerekek már a csokoládé formázásában is részt vehetnek, így keltik életre a bonbonokat és szaloncukrokat, díszíthetnek mellé mézeskalácsot írókával vagy cupcaket habnyomóval.
Elisabeth a Győri Nemzeti Színházban - Jegyek és szereplők itt!
Bori Réka, Fehér Nóra, Csiszár István, Kocsis Dénes, Fejszés Attila, Szemenyei János, Nagy Balázs, Másik Lehel, Mózes Anita főszereplésével érkezik az Elisabeth musical a Győri Nemzeti Színházba. Jegyek itt!
Gratulálunk! Budapesten van Európa legszebb karácsonyi vására!
HATALMAS EREDMÉNY! 116 országból nyert a budapesti vásár!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK