Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Nagyon, nagyon, nagyon sötét dolog a Szegedi Nemzetiben Alföldi Róberttel - Jegyek itt!

2021.08.29 kovacsad

Nagyon, nagyon, nagyon sötét dolog a Szegedi Nemzetiben Alföldi Róberttel - Jegyek itt!

Martin McDonagh fekete komédiája, a Nagyon, nagyon, nagyon sötét dolog olvasópróbájával kezdetét vette a Szegedi Nemzeti Színház 2021/22-es évada. A produkciót Szikszai Rémusz rendezésében október 15-től láthatja a közönség.

Martin McDonagh fekete komédiája, a Nagyon, nagyon, nagyon sötét dolog olvasópróbájával kezdetét vette a Szegedi Nemzeti Színház 2021/22-es évada. A produkciót Szikszai Rémusz rendezésében október 15-től láthatja a közönség Alföldi Róbert főszereplésével.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

McDonagh legújabb darabja, melynek Londonban 2018 októberében volt a bemutatója, ismét hatalmas port kavart. A szerzőtől megszokott gyilkos humor és groteszk cselekmény ezúttal egy tizenkilencedik századi horror történetben ötvöződik.

Hans Christian Andersen, korának ünnepelt meseírója koppenhágai otthonának padlásán sötét titkot rejteget. Meséinek szerzője ugyanis egy apró kongói nő, Marjory, aki egy faládába zárva ontja magából azokat a meséket, melyeken generációk nőnek majd fel Európa szerte. Andersen különös kegyetlenséggel bánik a fiatal nővel, ez azonban nem zárja ki, hogy időről időre önelégültsége ellenére – vagy éppen azért – joviálisan elbeszélgessen Marjoryval.  A fiktív történetben nyomokban felfedezhető egy-egy történelmileg hiteles mozzanat is, például az, amikor Andersen látogatást tesz angol kollégájánál, Charles Dickensnél, vagy a darab másik cselekményszála, a II. Lipót belga király által elkövetett kongói vérengzés.

 

 

• George Orwell 1984 a Szegedi Nemzeti Színházban Alföldi Róbert ...
• Mefisztó az Átriumban Alföldi Róberttel - Jegyek itt!
• A jegyzőkönyv - Alföldi Róbert új rendezése az Átriumban - Jegyek és ...
• Isteni végjáték az Átriumban - Isten szerepében Alföldi Róbert - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024