Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Omega musical Budapesten Kóbor Lénával! Jegyek itt!

2023.11.11 Kovács Gergely

Omega musical Budapesten Kóbor Lénával! Jegyek itt!

Kriszta szerepében Kóbor János „Mecky” életműörököse: Kóbor Léna. 2023. december 27-én és 28-án is látható lesz a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ színpadán az Omega dalokból készült Gyöngyhajú lány balladája című musical.

Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni „felnőtt köntösbe”! Musicalünk Kriszta, a fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton part, a tó ősi mitikus legendáit „Trombitás Frédi” éjszakai „túravezetésével”. Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes! Alkotó team: író-rendező: Pozsgai Zsolt, zenei rendező: Gömöry Zsolt, jelmeztervező: Debreczeni Ildikó, Set design: Mira János, LED videó animációk: Mira Zénó. Előadásunk 2016-ban elnyerte „AZ ÉV LEGJOBB ZENÉS TÁNCELŐADÁSA” szakmai nagydíjat!

A műben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány..., mely művet 2023-tól az Omega hagyatékot kezelő grémium, a szakrális Omega örökség részének nyilvánította!

2023. december 27-én és 28-án is látható lesz a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ színpadán az Omega dalokból készült Gyöngyhajú lány balladája című musical.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Kriszta szerepében Kóbor János „Mecky” életműörököse: Kóbor Léna.

További szereplők közt Sánta László, Füredi Nikolett, Tóth Sándor és Maday Gábor.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024