Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Pancho Aréna - Nézze meg a felcsúti stadiont! Látogatás információk!

2014.05.04 Kovács Gergely

Pancho Aréna - Nézze meg a felcsúti stadiont! Látogatás információk!

Megnyílt Felcsúton Pancho Aréna. Járja be az ország legnagyobb és legszebb futballközpontját! Május 5-én, hétfőn kezdődnek a szervezett Puskás Akadémia-körutak, amikben a Pancho Aréna is megtekinthető Felcsút városában. Jegyárak, látogatási időpontok, stb. A Puskás Ferenc labdarúgó akadémia várja Önt is!

A Pancho Aréna nem csak a mérkőzésekre várja látogatóit: munkatársaink szívesen megmutatják az érdeklődőknek a stadion különleges és exkluzív helyiségeit a díszpáholytól az öltözőig, a sajtótájékoztató teremtől az elnökségi tárgyalóteremig. Azokat a helyeket, ahová a mérkőzéseken szurkolóként nem juthatnak el. A Puskás Akadémia-körút részeként karnyújtásnyi közelségből csodálhatják meg Puskás Ferenc olimpiai aranyérmét, világbajnoki ezüstérmét, BEK-trófeáit, a Real Madridban viselt mezét, leülhetnek a pálya melletti kispadra, fényképezkedhetnek Puskás szobrával, megnézhetik, hol laknak a Puskás-akadémisták, beülhetnek a futballközpont kétszáz éves kápolnájába.


A Puskás Akadémia-körutat az intézmény felkészült munkatársai segítségével járhatják végig az érdeklődők, az idegenvezetők a Puskás Akadémia tanárai, nevelői, a sajtóosztály és az archívum munkatársai.


Időpontok
A hivatalos Puskás Akadémia-körutak:
Szerda: 10:30
Péntek:10:30
Szombat: 10:30, 14:30
Vasárnap: 10:30, 14:30 (kizárólag május 1-től november 1-ig)

A körutak a felcsúti Fő utca és Puskás Ferenc utca sarkán álló akadémiai épület recepciójáról indulnak. A vendégek személygépkocsival a Puskás Ferenc utcában parkolhatnak (ha busszal érkeznek, akkor a Pancho Aréna keleti szárnya melletti buszparkolóban várakozhat az autóbusz).

A Puskás akadémia-körút időtartama körülbelül 1 óra.
FIGYELEM! Állami- és vallási ünnepeken, valamint azokon a napokon, amikor mérkőzést rendeznek a Pancho Arénában, nem indul a Puskás Akadémia-körút.

Fotók: pfla.hu

Csoportok (osztályok, szervezett kirándulások és cégek) számára 10 főtől lehetséges, előre egyeztetett egyéni időpontban, keddtől vasárnapig, 9:00- 17:00 óra között a látogatás.
A vasárnap 15 órás időpont november 1 és február 28 között szünetel. Ebben az időszakban vasárnap csak előre bejelentkezett csoportokat fogadnak.

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen:
06-20-433-5266,
korut@pfla.hu

Amennyiben a jövőben se szeretnél lemaradni a különleges programokról, akkor csatlakozz hozzánk a facebookon!
Jegyárak:
Minden érdeklődőnek érkezéskor belépőjegyet kell váltania. A teljes árú jegy 1000.-, a diák, nyugdíjas és csoportos (10 főtől) 500.-, a családi jegy (3 főtől) 2000.-, az óvodás csoportok belépőjegye fejenként 300.- forintba kerül.

Látogatás érdemes megnézni a hivatalos holnalpjukat a pfla.hu oldalt, ahol az aktuális nyitvatartás, árak és egyéb információk megtalálhatóak!

Ossza meg barátaival is a hírt és nézze meg a cikk alatti kapcsolódó híreket is, hiszen érdekes programokat gyűjtöttünk össze.

• Autósok figyelem! Így változhat a KRESZ!
• 10 érdekes múzeum Magyarországon!
• Vonatokkal, vitorlásokkal bővült a szarvasi Mini-Magyarország makettpark!
• 10 érdekességek a 4-es metró kapcsán!Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021