Pasimegörző várja a hölgyeket Budapesten!

Kelt: 2013.08.10 Kovács Gergely

Pasimegörző várja a hölgyeket Budapesten! Improvizációs főzés, pasimegörző, zongora óra divatbemutatók és számtalan érdekesség várja 2013. szeptember 5-8. között a hölgyeket.A Hungexpo területén lesz a Csupa Nő - Vásár és figyelem csak neked program.

A Hungexpo, Magyarország legnagyobb tapasztalattal bíró kiállításszervező cége és a HG Média cégcsoport új és nagyszabású, célzottan a hölgyeknek szóló eseménnyel jelentkezik: a Csupa Nő – Vásár és figyelem csak neked! programra 2013. szeptember 5-8. között kerül sor.

Számtalan program várja a látogatóka. Divatbemutatók az újrahasznosítás jegyében - Sütő Enikő modelliskolájával. 3 színpadon műsor. A beszélgetések elég változatosak lesznek. Pénteken például Győrffy Pál az "Életmentés a családban" című beszélgetésre várja a nézőket.

A Lélek színpad is számtalan témát dolgoz majd fel. Ilyen a "Család és/vagy karrier?" vagy a
"Hogyan szelídítsük meg a rosszfiúkat?" esetleg a "Mi a coaching?" és a "Hogyan legyek jó nő? – hogyan tudjuk a szülés után megtalálni önmagunkat?!" is.

A Gasztro színpad is sok érdekességgel várja a nézőket. Ilyen lesz a "Mi van a hűtőben, mit készítsek gyorsan?" elnevzésű improvizációs főzés. Vár még egy Dumaklub gasztrobloggerekkel, és Szabó Péter mesterszakács bemutatója is látható lesz halételekkel.

Állandó programként Coaching foglalkozások, Zongora óra (Képzett tanárok segítenek a kedvenc dal megtanulásában), Zenei IQ teszt, Jótékonyságsziget és fejlesztő tréningek a Gordon módszerrel.

A Gordon módszerről ezt írják:
"Ismered magad? A válasz általában egy önkéntelenül felhúzott szemöldök és egy mosollyal kísért „persze”. De valóban így van-e?
A Gordon-féle kapcsolati modellre épülő tréningek révén az emberi kapcsolatok jobb megértése és megismerése révén jutunk el önmagunk mélyebb felfedezéséhez. Előzetes regisztrációval."

6 év alatti gyermekek részére ingyenes a belépés. A csupano.hu oldalon minden részlet elérhető!

Ha szereted az érdekes programokat, akkor
a cikk alatti kapcsolódó cikkeket is érdemes megnétni!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

The Illusionists a SYMA Csarnokban! Jegyvásárlás és jegyárak itt!
2013. november 22-től 3 napig Budapesten lesz a 7 illuzionista, akik közt látható Feltaláló, Varázsló, Szabadulóművész és Mentalista is. A világ legjobb illuzionistái novemberben Budapesten! Jegyek már kaphatóak!
Divatbemutatót rendeznek a Gellért fürdőben!
Az 1940-es, 1950-es évek strandöltözékei által ihletett fürdőruhákból rendeznek nagyszabású divatbemutatót a Gellért fürdőben augusztus 29-én.
Design Now! kiállítás a VAM Design Centerben! Jegyek itt!
Jegyárak, nyitvatartás és minden amit tudni lehet a 'Design Now!' kiállításról.
A Szív dala videoklip Wolf Kati, Oroszlán Szonja, Radics Gigi közös dala! Videó itt!
Wolf Kati, Oroszlán Szonja, Radics Gigi közös dala a Szív dala! A Pirosban a nőkért kezdeményezés részeként készült videoklip.
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020-ban Magyarországon. Jegyek és helyszínek itt! A turné Győr, Debrecen, Szeged, Budapest, Tataványa, Békéscsaba és számos városvan látható lesz
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán koncerteje 2020. október 29-én Budapesten a Klauzál Gábor Kulturális Központban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
La Mancha lovagja musical az Operettszínházban - Jegyek és szereplők itt!
Homonnay Zsolt, Kerényi Miklós Máté, Serbán Attila, Peller Anna, Mészáros Árpád Zsolt, Gömöri András Máté, Bálint Ádám Homonnay Zsolt, Sándor Péter főszereplésével érkezik a L Mancha lovagj music Budapesti Oeprettszínházba. Jegyek és szereplők itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK