Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Pasimegörző várja a hölgyeket Budapesten!

2013.08.10 Kovács Gergely

Pasimegörző várja a hölgyeket Budapesten!

Improvizációs főzés, pasimegörző, zongora óra divatbemutatók és számtalan érdekesség várja 2013. szeptember 5-8. között a hölgyeket.A Hungexpo területén lesz a Csupa Nő - Vásár és figyelem csak neked program.

A Hungexpo, Magyarország legnagyobb tapasztalattal bíró kiállításszervező cége és a HG Média cégcsoport új és nagyszabású, célzottan a hölgyeknek szóló eseménnyel jelentkezik: a Csupa Nő – Vásár és figyelem csak neked! programra 2013. szeptember 5-8. között kerül sor.

Számtalan program várja a látogatóka. Divatbemutatók az újrahasznosítás jegyében - Sütő Enikő modelliskolájával. 3 színpadon műsor. A beszélgetések elég változatosak lesznek. Pénteken például Győrffy Pál az "Életmentés a családban" című beszélgetésre várja a nézőket.

A Lélek színpad is számtalan témát dolgoz majd fel. Ilyen a "Család és/vagy karrier?" vagy a
"Hogyan szelídítsük meg a rosszfiúkat?" esetleg a "Mi a coaching?" és a "Hogyan legyek jó nő? – hogyan tudjuk a szülés után megtalálni önmagunkat?!" is.

A Gasztro színpad is sok érdekességgel várja a nézőket. Ilyen lesz a "Mi van a hűtőben, mit készítsek gyorsan?" elnevzésű improvizációs főzés. Vár még egy Dumaklub gasztrobloggerekkel, és Szabó Péter mesterszakács bemutatója is látható lesz halételekkel.

Állandó programként Coaching foglalkozások, Zongora óra (Képzett tanárok segítenek a kedvenc dal megtanulásában), Zenei IQ teszt, Jótékonyságsziget és fejlesztő tréningek a Gordon módszerrel.

A Gordon módszerről ezt írják:
"Ismered magad? A válasz általában egy önkéntelenül felhúzott szemöldök és egy mosollyal kísért „persze”. De valóban így van-e?
A Gordon-féle kapcsolati modellre épülő tréningek révén az emberi kapcsolatok jobb megértése és megismerése révén jutunk el önmagunk mélyebb felfedezéséhez. Előzetes regisztrációval."

6 év alatti gyermekek részére ingyenes a belépés. A csupano.hu oldalon minden részlet elérhető!

Ha szereted az érdekes programokat, akkor
a cikk alatti kapcsolódó cikkeket is érdemes megnétni!

 

• The Illusionists a SYMA Csarnokban! Jegyvásárlás és jegyárak itt!
• Divatbemutatót rendeznek a Gellért fürdőben!
• Design Now! kiállítás a VAM Design Centerben! Jegyek itt!
• A Szív dala videoklip Wolf Kati, Oroszlán Szonja, Radics Gigi közös dala! ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021