Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

RAIN - Vízi cirkusz a Fővárosi Nagycirkuszban! NYERJ 2 JEGYET!

2022.07.24 kovacsad

RAIN - Vízi cirkusz a Fővárosi Nagycirkuszban! NYERJ 2 JEGYET!

Mindenidők egyik legsikeresebb cirkuszi előadása volt a Vízi cirkusz műsor Budapesten és a 2022-es nyári cirkusz ismét nagy meglepetéssel készül. A központba ismét a víz elem kerül. A RAIN-Esőcirkusz vízi cirkuszi show 2022. április 9. és szeptember 28. között várja a közönséget a Fővárosi Nagycirkuszban.

A különleges vizes technika igazi kuriózum a magyar cirkuszművészet történetében, ennek köszönhetően egy egyedülálló vízi cirkuszi show-t láthat a közönség Budapesten. Az ismerős porond hol fényjátékos szökőkúttá, hol csendes tóvá, hol háborgó tengerré változik át – így egészítve ki a fellépő művészek csodálatos produkcióit.
Neon pillangókká változó levegőakrobaták, varázslatos illúziószámok, tréfás bohócok, a kupola alatt szárnyaló ara papagájok és megannyi csoda vár a Fővárosi Nagycirkuszban! A szünettel együtt 2,5 órás műsor egy igazán felejthetetlen és látványos élményt nyújt a kicsik és a nagyok számára is.
A Fővárosi Nagycirkusz nyáron két különböző műsorral várja a látogatókat: hétköznap egy különleges vízi cirkuszi show-val, péntekenként és szombatonként pedig egy felnőtteknek szóló műsorral.

A RAIN-Esőcirkusz vízi cirkuszi show 2022. április 9. és szeptember 28. között várja  közönséget a Fővárosi Nagycirkuszban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Rain-Esőcirkuszi show ajánlója:

És ez nem minden, hiszen, ahogy említettük hétvégente egy különleges Magic Show várja a nézőket. Revütáncosok, illuzionisták és bűvészek, elképesztő artistaszámok, látványos fényjátékkal kísért szökőkút a porondon. Jegyek a Magic Show előadásokra ide kattintva!

JÁTÉK!
A játék nyertesei:
Vargáné Kovács Éva, Csatlósné Pálmai Krisztina                                  


Játékunkban most a Fővárosi Nagycirkusz jóvoltából páros jegyet sorsolunk az augusztus 26-i előadásra. A játékban 2 módon is lehet nyerni. 2 jegyet sorsolunk azon Facebook  követőink között, akik a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Mikor voltak utoljára a Főváros Nagycirkuszban? A megosztásoknak is örülünk! :)

Valamint azok között is sorsolunk 2db jegyet, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a kulturaonline.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

• Kosárlabda cirkusz érkezik Budapestre és Veszprémbe - Jegyek a Harlem ...
• Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz
• A diótörő 2022-ben Budapesten újra az Operaházban lesz látható - Jegyek itt!
• 700 forinttól kapható jegy a Musicalmesék előadásra!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024