Restaurant Day Budapest 2013 - Egy nap, amikor bárki nyithat éttermet!

Kelt: 2013.02.14 Kovács Gergely

Restaurant Day Budapest 2013 - Egy nap, amikor bárki nyithat éttermet! A TV-ben még nem láttam riportot erről a különlegességről, ezért írom most meg a kedves olvasóknak. Egy nap, amikor bárki nyithat éttermet! Ez a szlogenje a különleges rendezvénynek.

A Restaurant Day Helsinkiben indult, az elsőt 2011 május 21-án tartották. Néhány fiatal gondolt egyet, hogy mi lenne ha egy napra éttermet nyitnának. Az ötlet villámgyorsan terjedt a barátok és ismerősök között és az első alkalommal majd 40 étterem született 13 különböző városban. Azóta évi négy alkalommal kerül megrendezésre, egyre növekvő népszerűségnek örvend és szerte a világban csatlakoznak hozzá. A legutóbbi alkalommal több mint 500 étterem valósult meg több mint 50 városban Brazilíától kezdve Izlandon, Ausztrálián át Budapestig.

A Restaurant Day Budapest szervezőcsapata az szeretné, ha ez a kezdeményezés Magyarországon is elterjedne, ezért elhatározták, elterjesztik az eseményt itthon is. Az előző alkalommal, 2012 május 18-án már felkerült egy budapesti helyszín a térképre, a Finn Nagykövetség csatlakozott szakácsuk Tommi Simpanen jóvoltából.

A 2013-as Restaurant Day-ek:
2013. február 17.
2013. május 18.
2013. augusztus 18.
2013. november 16.

Február 17-én már több, mint 10 helyszínen tartják meg a Restaurant Day-t Budapesten, sőt vidékről is vannak csatlakozók. Február 17-én ugyanis Sopronban is lesznek csatlakozók.

További tudnivalók és helyszínek a szervezők facebook oldalán!

Reméljük érdekesnek találtad a cikket! A cikk alján található kapcsolódó cikkeket is ajánljuk figyelmedbe. Ha pedig szeretnél érdekes hírekről hallani a jövőben is akkor csatlakozz hozzánk a facebookon.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Bubbles Tea Budapesten! Próbáltad már?
Igazi különlegesség Budapesten a buborékos vagyis "golyós" tea. A világszerte népszerű Bubble Tea már Budapesten is kapható a Buubbles Tea Company-ban!
Bűvész Színház Budapest szívében! Jegyek itt!
Megnyílt az ország első Bűvész Színháza. A színház előadásaira jegyek már kaphatóak! Varázsló, mentalista és illuzionista műsor várja a nézőket vegyesen.
Nosztalgia HÉV a gödöllői HÉV vonalán 2013 februárjától!
Új nosztalgia járművet állít forgalomba februártól a BKV: minden szombaton egy M VIII-as típusú motorkocsi is szállít majd utasokat a gödöllői HÉV vonalán – közölte a BKV és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
Legyél te is helyszínelő! Csapatjáték Budapesten!
Legyél te is helyszínelő, mint a TV-ben! A Dr DNS professzionális játékai Önfeledt kikapcsolódást jelentenek már 12 éves kortól, ahol magad mögött hagyhatod a mindennapok ritmusát és felderítheted egy rémtett körülményeit.
Showder Klub élő adás jegyek!
2013-ban is folytatódik az RTL KLUB népszerű műsora. Az élő adásokra jegyek vásárolhatóak.
Olvasd el ha utálod a facebookos játék felkéréseket!
Te is utálod, hogy felkéréseket kapsz azoktól az ismerőseidtől akik a FarmVille vagy más játék függői? Itt a megoldás, hogy letiltsad a felkéréseket!
Yamato Budapest 2013 - Jegyek itt!
A ROTYOH című műsorával újra Budapesten a Yamato. 2013-ban ismét a Budapesti Kongresszusi Központban lesz ltáható a japán dobos csapat a Yamato.
A Goldengate-Erotika Galéria és Kiállítás kortárs képzőművészek, és erotikát kedvelő lelkes civilek összefogásával valósulhatott meg.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK