Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Samaia grúz táncelőadás Budapesten - Jegyek az Erkel Színházban a Georgian Legend Samaia showra itt!

2023.09.17 kovacsad

Samaia grúz táncelőadás Budapesten - Jegyek az Erkel Színházban a Georgian Legend Samaia showra itt!

A grúz legenda a Samaia Georgian Legend táncshow 2023. november 10-én az Erkel színházban Budapesten lesz látható. Jegyek lentebb!

A Sukhishvili Grúz Táncegyüttest mára világ jól ismeri és sokszor látta őket a magyar közönség is. Azonban a grúz táncok világának egy másik gyöngyszeme is létezik a Samaia. A Samaia Georgian Legend azaz grúz legenda hazánkban is látható lesz.

A Georgian Legend innovatív technikai adottságai, magas színvonalú színpadi tervezése és tehetséges művészei lenyűgöző teljesítménye révén jelent meg és vált népszerűvé. Az alkotók rendkívüli fantáziája lekötötte a globális közönség figyelmét, és átalakította a valós helyszínt. művészi remekművé. Minden jelenet bonyolult cselekményvonalával zseniálisan van megvalósítva új koreográfiai mozdulatokkal és kortárs interpretációkkal, amelyek gyönyörűen kiegészítik a stilizált zenei kompozíciókat.

A látványosan lenyűgöző effektusok bevonják a közönséget egy szürreális élménybe. Samaia, a Georgian Legend 2023. november 10-én az Erkel színházban Budapesten lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A mély szimbolizmus fantasztikus világába kalauzolja a nézőket, kitörölhetetlen benyomást hagyva Ennek a kis országnak a folklórja, bár méreteit tekintve szerény, óriási történelmi jelentőséggel bír, fellobbantja a szenvedély lángját az odaadó közönség lelkében. Ezek a figyelemre méltó hagyományok, amelyek a művészeten keresztül fejeződnek ki, büszkén hordozzák a gazdag történelem örökségét, amelyet megosztunk veletek."

A grúz táncvilág csodáját most ÖN is átélheti.

• A hattyúk tava gyermek verziója az Eiffel Műhelyházban - Jegyek itt!
• A Diótörő 2023-ban Budapesten az Operaházban - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023