Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Flippermúzeum nyílt Budapesten! Interaktív kiállítás!

2014.04.13 Kovács Gergely

Flippermúzeum nyílt Budapesten! Interaktív kiállítás!

A múzeum több, mint 130 gépe kipróbálható az interaktív kiállításon. Igazán nagy élmény ez a gyerekeknek és a felnőtteknek is egyaránt. Magyarország első és Európa legnagyobb, folyamatosan működő interaktív flipper kiállítása. Jegyek, nyitva tartás, jegyárak és minden amit tudni lehet.

A 19. sz. flipperelődeitől a legmodernebb flipperekig minden időszak játékgépeit felvonultató, interaktív állandó kiállítás (130+ gép).

Akár egy kerek évforduló is lehetne az apropó. Pontosan negyed évszázada annak, hogy a legendás Data East vállalat piacra dobta Time Machine (Időgép) elnevezésű flippergépét. A megnevezés azóta új, szimbolikusabb értelmet is kapott. Mára a flipperek mind időgépekké váltak, egy régi kor relikviáivá - azonban még ha eredeti közegüket, a játéktermeket meg is haladta az idő, ma már egyre nagyobb számban találkozhatunk velük gyűjtőknél.

Az emlékeinkben élő pillanat, ahogy gyerekként a fémesen csillogó masinák előtt állunk, vagy izgatottan a sorunkra várunk a játékteremben, nem múlik el soha: a flippergépek és videojátékok fényei, hangjai és színei mögött egy misztikus gyermeki álomvilág sejlik fel, mely a mai napig, már felnőttként is mégoly elevenen él bennünk.

KORLÁTLAN JÁTÉKGÉP HASZNÁLAT!
Ezt az álomvilágot: ezeket a fényeket, ezeket a színeket és hangokat keltjük életre "időgépeinkkel" ebben a gondosan válogatott gyűjteményben, mely a bennünk élő Gyermekkel hív mindünket egy felejthetetlen találkozásra.

A kiállítás a XIII. kerületben a Radnóti Miklós utcában látható. Jegyárak, nyitva tartás és minden egyéb információ ide kattintva! VEDD MEG A JEGYED ELŐRE!

Ha tetszett a cikk oszd  meg a barátaiddal is! A cikk alatti kapcsolódó híreket is ajánljuk!
 

• Egy videó, amin mindenki elsírja magát! NE HAGYD KI!
• Underground Fear - Interaktív horror labirintus nyílt Budapesten!
• Chili vagy Mango - új interaktív vígjáték mobilra! Videó itt!
• Pálinkamúzeum nyílt Visegrádon
• Borhajó - WineCruise - Egy igazi romantikus program! Jegyek itt!
• Csokoládé Múzeum és Kiállítás Budapesten! Jegyek itt a csoki kóstolásra!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024