Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Sikeresek és boldogtalanok: Szécsi Pál és Cserháti Zsuzsa története - Jegyek itt

2023.07.20 kovacsad

Sikeresek és boldogtalanok: Szécsi Pál és Cserháti Zsuzsa története - Jegyek itt

Sikeresek és boldogtalanok: Szécsi Pál és Cserháti Zsuzsa története a Spirit Színház előadásában számos helyszínen látható - Jegyek itt!

Először, mint befutott sztár és a kezdő lány, utána kollégák és a legjobb barátok. Kevés adatott meg az életből, Szécsi 30, Cserháti 55 éves korában ment el. A nézők szemében sikeresek voltak, ám ők ezt másképp élték meg. Estünk két részben idézi fel történetüket és azokat az eseményeket, amik tragikus életúthoz vezettek. Tanulságul szolgálhat az est mindenkinek, aki sokat foglalkozik önmagával és tetteivel. és azok következményeivel. Mennyiben befolyásuljuk saját sorsunk alakulását...A rivaldafényben élő emberek gyakorta sérülékeny, sérült személyiséget takargatnak, amikor a siker nem feldolgozható. A történetekhez fűződően szólalnak meg dalok életművükből. A fő vonal Szécsinél szerelme Domján Edittel, Cserhátinál az egyre jobban elhatalmasodó személyiségvesztés.
Ami fontos: figyelj a környezetedben élőkre!

Sikeresek és boldogtalanok: Szécsi Pál és Cserháti Zsuzsa története a Spirit Színház előadása országszerte látható. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Szerepők:

Cseke Katinka, Timár Zoé, Perjés János, Lukács Kálmán, Hadnagy Andrea
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023