Solus Amor a Recirquel új előadása a MÜPA-ban - Jegyek itt!

Kelt: 2020.09.03 kovacsad

Solus Amor a Recirquel új előadása a MÜPA-ban - Jegyek itt! 2020-ban debütál a Recirquel új showja a Solus Amor a MÜPA-ban. Jegyek itt!

A díjnyertes, magyar Cirque Du Soleilként emlegetett Recirquel csapata számos fntasztikus újcirkuszi előadást tudhat maga mögött. A folyamatosan bővülő repertoárjuk ismét egy új darabbal bővül 2020 őszén. 

A társulat művészeti vezetője Vági Bence lesz a rendező-koreográfusa a cirque danse műfaját új dimenzióba helyező előadásnak a Solus Amor tánc-balett a levegőben című shownak.

A Solus Amor előadásra jegyek már kaphatóak! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Recirquel - My Land - Jegyek és VIDEÓ itt!
A magyarországi premier pedig október 16-án lesz a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválon.
Recirquel Non Solus újcirkuszi bemutató a MÜPA-ban - Jegyek itt!
2015 őszén a Cafe Budapest fesztiválon debütált a legújabb előadásuk a Non Solus, ami azóta is folyamatosan színpadon vn. Jegyek már kaphatóak!
Cirkusz 50 - Dinasztiák a Fővárosi Nagycirkusz 2021-es műsora - Jegyvásárlás itt!
A Cirkusz 50 Dinasztiák című show a Fővárosi Nagycirkusz 2021-es műsorán 2021 februárjától lesz látható főszerepekben a legnagyobb cirkuszi dinasztiákkal Richteréktől Ádámékig! Jegyek itt!
Nine musical az Operettszínházban - Jegyek és szereplők itt!
Dolhai Attila, Keresztes Ildikó, Bánsági Ildikó, Homonnay Zsolt, Vágó Bernadett, Füredi Nikolett, Polyák Lilla, Janza Kata és még számos júl ismert művész főszereplésével debütál a Nine musical az Operettszínházban. Jegyek és szereplők itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK