Sziget - Pálinkaivás és erőspaprika evés a magyarságpróbán

Kelt: 2013.08.02 Kovács Gergely

Sziget - Pálinkaivás és erőspaprika evés a magyarságpróbán Az óriáskerék melletti Go to Hungary sátorban rodeószörfözés, országismereti kérdések, erőspaprika evés, pálinkaivás és játékos feladatok várják a magyarságpróba vállalkozó kedvű résztvevőit augusztus 5-től a Sziget fesztiválon.

A Magyar Turizmus Zrt. sátrában a játékos feladatok mellett a tájékoztatásra is hangsúlyt fektetnek, hiszen a vállalat célja, hogy a külföldi közönség ne pusztán fesztiválhelyszínnek, hanem vonzó úticélnak is tekintse Magyarországot az év minden szakaszában - szerepel a cég MTI-hez eljuttatott közleményében.
   
A helyszínen napra kész információkkal szolgálnak Magyarország turisztikai kínálatáról, és tesztelhetők lesznek az idei szakmai kiállításokon sikeresen debütált interaktív játékok is: a memóriajáték az ország turisztikai "termékeire" (Budapest, Balaton, spa és wellness, hungarikumok, kastélyok és várak), a kirakós puzzle pedig a kilenc hazai turisztikai régió jellegzetességeire épül. A sikeres játék után megjelenő QR-kód leolvasásával a játékos fényképes leírásokat tölthet le okostelefonjára.
   
A vállalat honlapjai és hírlevelei mellett külképviseletein keresztül számos európai országban Facebook-aktivitásokkal is népszerűsítette a Sziget fesztivált. Az oldalak követői lépésről lépésre nyomon követhették a fesztivál előkészületeit és a programok alakulását. Ausztriában az egyetemeken, valamint különböző rendezvényeken is megjelentek a fesztivál beharangozó hirdetései, szórólapjai, valamint sajtó- és hírügynökségi anyagokat tettek közzé Horvátországban, Olaszországban, Spanyolországban és Lengyelországban egyaránt.
Forrás: MTI

A SZIGET -1 napján Cipő Emlékkoncert is várja a látogatókat. Ahogy lesz még Űrhajós képzés, Color Party és számtalan meglepetés. Olvassa el a cikk alatti kapcsolódó cikkeinket, ahol további részleteket tudhat meg!
 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Cipő-emlékkoncert a mínusz egyedik napon a Szigeten! Jegyek és fellépők itt!
A Sziget Fesztivál -1. napján azaz augusztus 5-én lesz a Cipő emlékkoncert sztárfellépőkkel. Fellép aBikini, Balázsovits Edit, Bródy János, ByeAlex, Charlie, az Első Emelet, Fenyő Miklós, a Compact Disco, Gerendás Péter, a Hooligans, Jávori Ferenc ...
Sziget 2013 - Color Party, David Guetta, Romkocsma, Para erdő, Sziget Eye és egyéb meglepetések
David Guetta, Color Party, Sziget Eye, Para erdő, Romkocsma negyed, Sziget Beach,Cirque du Sziget, valamint Blur, az Editors, a Skunk Anansie, a Bad Religion, a Ska-P, Katy B, a Tame Impala, az Everything Everything, Nicky Romero, a Hadouken, a Calexico, Rachid ...
Sziget - Űrkiképző bázis is lesz a fesztiválon
A Sziget fesztiválon megvalósuló közép-európai űrkiképző központban választják ki hat ország 51 jelöltje, köztük 14 magyar közül azt a 6 embert, aki részt vehet egy globális űrtáborban az Egyesült Államokban. A kiválasztási folyamat ...
Sziget 2013 - A Boys Noize, Nicky Romero, a Seeed és Azealia Banks is fellép
Visszatérő zenekarok és új nevek is gazdagítják a 2013-as Sziget fesztivál fellépőinek bővülő névsorát. Jegyek és bérletek itt!
Sziget 2013 - A Blur is fellép a jövő évi fesztiválon
Sziget 2013 - A Blur is fellép a jövő évi fesztiválon. Sziget belépők és napijegyek itt!
Sziget Fesztivál 2013 - Jegyek itt!
Jegyárak, dátum, és jegyvásárlás a Sziget 2013-ra. Vedd meg jegyeidet már most.
Hatezer műsort ingyenessé tett az MTVA
Abigél, A Pál utcai fiúk, Süsü, Vizipók, Família KFT, Szomszédok....Hatezer műsort ingyenessé tett az MTVA!
Megvan a tokiói nyári olimpia új időpontja!
Megvan az elhalasztott tokiói nyári olimpia pontos időpontja!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK