Tóth Vera karácsonyi koncert a Vígadóban - Jegyek itt!

Kelt: 2014.11.11 kovacsad

Tóth Vera karácsonyi koncert a Vígadóban - Jegyek itt! 2014. december 27-én a Pesti Vígadóban egy másik énjét mutatja majd meg egy meghitt hangulatú koncerten, ugyanis Tóth Vera karácsonyi koncertre készül.

Tóth Vera a egasztár legendás győztese ritkán áll színpadra, azonban idén egy különleges ünnepi koncerttel kívánja megajándékozni közönségét.

2014. december 27-én a Pesti Vígadóban egy másik énjét mutatja majd emg egy meghitt hangulatú koncerten, ugyanis TóthVera karácsonyi koncertre készül.

Az ünnep hangulatához illően nem csak a saját dalaiból válogat, hanem igazi karácsonyi klasszikusok és zenei gyöngyszemek is elhangzanak majd. Tóth Vera karácsonyi koncertjére már árulják a jegyeket.

Jegyinfók és jegyvsárlás itt!

Ünnepeljen együtt Ön is Tóth Verával. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

X-faktor élő adás jegyek! Online jegyvásárlás itt!
Hamarosan Az X-faktor 2014-es döntő adásaira hamarosan már árulják a jegyeket. Az élő show ősszel indul. A zsűritagok Alföldi Róbert, Tóth Gabi, Szikora Róbert és Szűcs Gábor, aki Geszti Pétert váltja a zsűriszékben.
Radics Gigi karácsonyi koncert a Vígadóban - Jegyek itt!
2014. december 26-án a Pesti Vígadóban Radics Gigi egy karácsonyi koncerttel várja a rajongóit.
10 karácsonyi ajándék ötlet
Ezek a legérdekesebb és legkülönlegesebb ötletek. Kiderítettük, hogy várhatóan milyen ajándékokat kapnak idén a gyerekek és a felnőttek karácsonyra, születésnapra vagy éppen mikulásra.
Mága Zoltán Budapesti Újévi koncert 2015-ben az Arénában - Jegyek és fellépők itt!
A tradíció folytatok jövőre is, mert 2015. január 1-én Budapesten a Papp László Sportarénában ismét megrendezésre kerül Közép-Európa legnagyobb Újévi koncertje. A koncertre már árulják a jegyeket! Részletek lentebb!!
Fenyő Ünnep 2015 - Jegyek itt!
2015. december 29-én a Papp László Budapest Sportaréna ad majd otthon Fenyő Miklós ünnepi Aréna koncertjének.
ABBA THE SHOW jegyek! Budapest, Győr, Szeged
2014-ben újra Budapesten az ABBA - THE SHOW. 2014. december 27-én a SYMA Csarnok ad otthont az ABBA THE SHOW koncertjének. Újra Budapesten a látványos show. A budapesti koncert után Győr és Szeged következik.
Magna Cum Laude Aréna koncert 2019-ben - Jegyek itt!
2019. február 15-én hatalmas koncertre készül a Magna Cum Laude a Papp László Sportarénában. A koncert után egy különleges találkozóra hívnak benneteket az együttes tagjai.
Újévi Operettgála 2015-ben Sopronban az MKB Arénában az Operettszínház sztárjaival - Jegyek itt!
2015. január 3-án Sopronban az MKB Arénában lépnek fel a Budapesti Operettszínház sztárjai egy Újévi Operett Gálával. Fellépők: Oszvald Marika, Kerényi Miklós Máté, Homonnay Zsolt, Boncsér Gergely, Dancs Annamari, Lukács Anita, Peller ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK