Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Vastag Tamás az X-faktor sztárja is szerepel a Monte Cristo musicalben! Jegyek itt!

2011.09.08 kovacsad

Vastag Tamás az X-faktor sztárja is szerepel a Monte Cristo musicalben! Jegyek itt!

Vastag Tamás és Vastag Csaba is musical babérokra törhet, mert mindketten szerepet kaptak egy musicalben. Vastag Tomi egy új musical bemutatóban a Monte Cristo grófja musicalben kapott szerepet, míg Csaba a Madách Színház József musicaljében veszi át Gáspár Laci (Megasztár) szerepét. Jegyek itt!

Vastag Csaba nem kellett az Operettszínháznak a Miss Saigon musicalbe, azonban úgy tűnik más színházak örömmel színpadra állítanak musicaleket a Vastag család szereplésével. Nemrég derült ki, hogy Vastag Csaba és Vastag Tamás is szerepet kaptak egy-egy musicalben.
 
Vastag Tamást egy új magyar musicalben láthatjuk majd a Békés Megyei Jókai Színház színpadán ahogyan erről a www.beol.hu beszámolt . Az új musical egyik szerzője Szomor György aki évről évre újabb sikermusicaleket ír nevéhez kötődik a Budapesten sikerrel játszott Robin Hood musical és a Diótörő musical is. Az új musicaljében a Monte Cristo grófjában láthatjuk majd Vastag Tamást is. A musical premierje októberben lesz és  az októberi előadásokra és a premierre is  megkezdték a jegyértékesítést. Jegyvásárláshoz kattints ide! (Bővebben a Monte Cristo musicalről a musicalről szóló Facebook oldalon olvashattok!)
 
Amíg Tamás a próbákon készül új bemutatójára addig Vastag Csabát már szeptemberben láthatja a közönség a Madách Színházban a József és a színes szélesvásznú álomkabát musicaljében. Vastag Csaba az Elvis imitátor Fáraó szerepében lesz látható majd. Korábban ugyanebben a szerepben volt látható Gesztesi Károly és a Megasztárból ismert Gáspár Laci is. Jegyek az előadásokra online válthatóak ide kattintva
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023