Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Viktória 2013-ban a Budapesti Operettszínházban! Jegyek itt!

2012.11.12 kovacsad

Viktória 2013-ban a Budapesti Operettszínházban! Jegyek itt!

Ábrahám Pál Viktória című operettjét mutatja be a Budapesti Operettszínház 2013. január 25-én. Jegyek hamarosan kaphatóak lesznek!

2013. január 25-én mutatja be a Budapesti Operettszínház Béres Attila rendezésében Ábrahám Pál operettjét a Viktória című operettet.A címszerepet Frankó Tünde és Fischl Mónika alakítja, mellettük a főbb szerepekben színpadra lép Huszti Péter, Jantyik Csaba, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt, Csonka András, Kádár Szabolcs, Kékkovács Mara, Dancs Annamari, Kerényi Miklós Máté, Peller Károly, Szendy Szilvi, Peller Anna, Faragó András és Benkóczy Zoltán.

 

Jegyek a Viktória operettre ide kattintva vásárolhatóak!

 

Ábrahám Pál Viktória című operettjében Koltay István magyar huszárkapitány és szolgája,  Jancsi a „nagy háborúban” megszökik  az orosz hadifogolytáborból. dorozsma  felé veszik útjukat, de – ugyancsak nagy kitérővel – Tokióba vetődnek. Itt az amerikai nagykövet gyönyörű feleségében felismerik viktóriát, Koltay évek óta nem látott menyasszonyát. Viktória úgy tudta, hogy Koltay elesett a fronton. szinte menekül a férfi elől: nem akar szembesülni a ténnyel, hogy még mindig szereti régi vőlegényét. Útjuk szentpétervárra vezet, ahol Koltay önként feladja magát, hiszen viktória nélkül már nincs értelme semminek. A sors azonban éppoly kiszámíthatatlan, mint a kegyetlen háborús idők: senki sem tudhatja, hova érkezik meg, csak azt, hogy honnan indult el... A Viktória, 1930-as bemutatása óta, Ábrahám Pál egyik  legtöbbet játszott szép, szerelmi története, amely egyszerre  testvére a vad romantikus és az abszurd drámáknak, miközben  tagadhatatlanul és visszavonhatatlanul operett.

 

 

 

• Ghost musical a Budapesti Operettszínházban! Részletek és jegyek itt!
• Újévi Operett Gála 2013-ban az MKB Arénában Sopronban! Jegyek itt!
• Dolhai Attila Ragyogás lemezbemutató koncert a Budapesti Operettszínházban! ...
• Elfújta a szél musical Szegeden 2013-ban! Jegyek már kaphatóak a premierre!
• A Kung-fu legendája Szegeden! Jegyek a Szegedi Szabadtéri Játékok 2013-as ...
• István a király Szeged 2013 - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024