Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Yamato koncert 2014-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!

2014.05.01 kovacsad

Yamato koncert 2014-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!

Yamato 2014-ben ismét meghódítja Közép-Európát! Jegyek a Yamato budapesti Aréna koncertjére itt! - Yamato - Raion - Howl of Lion

A magyar közönséget már többször ámulatba ejtette a Yamato japán dob társulat. A Yamato társulat tagjai hihetetlen nagy fegyelemmel készülnek koncertjeikre. Életüket a gamushara jegyében töltik, ami kicsit hasonló a shaolin kolostorban élők életéhez. Testüket folyamatosan karban tartják és a csapat mindennap gyakorol. 

A különböző ütőhangszereknek meghatározó, kultikus szerep jutott a japán kultúra több területén, így a hagyományos No-színház és a különböző templomi rítusok során is. A modern taiko-dobolás a XX. század közepén alakult ki, amikor a különböző japán dob dobfajtákból egységes kamarazene szólamait alakította ki Oguchi Daihachi. A század végére akkora népszerűséget szerzett a műfaj, ami Japán-szerte több mint ötezer különböző zenekar megalakulását eredményezte, de világszerte, elsősorban Amerikában, Európában és Ausztráliában is számtalan amatőr és félprofesszionális zenekar létezik. 

2014-ben ismét Közép-Európában a 20 éves Yamato japán dob együttes. Legújabb showjuk a Raion - Howl of Lion  2014. október 19-én között lesz látható Budapesten a Papp László Sportarénában. 

A Yamato koncertre jegyek már kaphatóak! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A Yamato 2014-es 20 éves jubileumi előadását elsőként élvezheti a közönség Közép-Európában, ugyanis Magyarország mellett, csak a horvát, ukrán és cseh valamint orosz közönség élvezheti az első turné keretein belül ezt a lenyűgöző ünnepi előadást.

• Voca People jegyek! 2014-ben újra Budapesten!
• ABBA - THE SHOW 2014 - Győr, Budapest, Szeged - Jegyvásárlás itt!
• Pasión de Buena Vista koncert Budapesten! Jegyek és videó itt!
• Újrakezdhetnénk - Ákos Aréna koncert 2014-ben! Jegyek itt!
• Kiev City Balett előadás a Hattyúk tava Budapesten 2014-ben! Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024