Yamato koncert 2014-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!

Kelt: 2014.05.01 kovacsad

Yamato koncert 2014-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt! Yamato 2014-ben ismét meghódítja Közép-Európát! Jegyek a Yamato budapesti Aréna koncertjére itt! - Yamato - Raion - Howl of Lion

A magyar közönséget már többször ámulatba ejtette a Yamato japán dob társulat. A Yamato társulat tagjai hihetetlen nagy fegyelemmel készülnek koncertjeikre. Életüket a gamushara jegyében töltik, ami kicsit hasonló a shaolin kolostorban élők életéhez. Testüket folyamatosan karban tartják és a csapat mindennap gyakorol. 

A különböző ütőhangszereknek meghatározó, kultikus szerep jutott a japán kultúra több területén, így a hagyományos No-színház és a különböző templomi rítusok során is. A modern taiko-dobolás a XX. század közepén alakult ki, amikor a különböző japán dob dobfajtákból egységes kamarazene szólamait alakította ki Oguchi Daihachi. A század végére akkora népszerűséget szerzett a műfaj, ami Japán-szerte több mint ötezer különböző zenekar megalakulását eredményezte, de világszerte, elsősorban Amerikában, Európában és Ausztráliában is számtalan amatőr és félprofesszionális zenekar létezik. 

2014-ben ismét Közép-Európában a 20 éves Yamato japán dob együttes. Legújabb showjuk a Raion - Howl of Lion  2014. október 19-én között lesz látható Budapesten a Papp László Sportarénában. 

A Yamato koncertre jegyek már kaphatóak! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A Yamato 2014-es 20 éves jubileumi előadását elsőként élvezheti a közönség Közép-Európában, ugyanis Magyarország mellett, csak a horvát, ukrán és cseh valamint orosz közönség élvezheti az első turné keretein belül ezt a lenyűgöző ünnepi előadást.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Voca People jegyek! 2014-ben újra Budapesten!
Korábbo elsöprő sikerű előadások után újra a Budapest Kongresszusi Központban VOCA PEOPLE! Ezek a barátságos űrlények, akik a zenén keresztül próbálnak kommunikálni az emberiséggel ismét nálunk landolnak. Semmi hangszer, semmi effekt csak ...
ABBA - THE SHOW 2014 - Győr, Budapest, Szeged - Jegyvásárlás itt!
2014-ben újra Magyarországon az ABBA - THE SHOW. 2014 decemberében Győrben, Budapesten és Szegeden is az ABBA dalaitól lesz hangos a város. A győri, szegedi és budapesti koncertek Aréna hangulatot ígérnek. Mamma Mia, Dancing Queen és számtalan ABBA ...
Pasión de Buena Vista koncert Budapesten! Jegyek és videó itt!
2014. október 13-án a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a különleges koncertnek, amire már elkezdték a jegyek értékesítését.
Újrakezdhetnénk - Ákos Aréna koncert 2014-ben! Jegyek itt!
A jegyvásárlás már elindult Ákos 2014-es Aréna koncertjére. A koncert 2014. december 13-án a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz. A koncert a Telekom exkluzív támogatásával jön létre. Jegyárak, jegyvásárlás és minden amit tudni lehet már.
Kiev City Balett előadás a Hattyúk tava Budapesten 2014-ben! Jegyek itt!
Budapest készülj! Újra Budapesten a legendás Hattyúk tava előadás. A budapesti RAM Colosseum színpadán 2014. december 30-án lesz látható. A jegyárak, előadások időpontja és minden amit az országos turné előadásról tudni lehet! Az 1977-es ...
Jégcirkusz érkezik Budapestre - Jegyek itt!
Jégcirkuszi show lesz látható Budapesten 2020. március 4-én a BOK Csarnokban. A Russian Circus on Iceban a Diótörőtől a Hókirálynőig számos mese megjelenik. Jegyek itt!
200 forintos jeggyel várja az Állatkert a gyerekeket március elején!
Csak 1 napon lesz lehetőség a kedvezmény igénybevételére, de feltételhez kötött. Az ENSZ március egy napját a Vadvilág Világnapjává (World Wildlife Day) nyilvánította. Ezen a napon 200 forint lesz csak a jegy a Fővárosi Állatkertben.
We Will Rock You - Queen musical 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2020. július 2-5 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK